Velike prednosti INDIBA Deep Beauty terapije

Kako starite počinjete da doživljavate promene kože na licu i drugim delovima tela. Sunce, oboljenja kože, starenje, pa čak i nasledni faktor mogu doprineti promenama na koži koje veoma često nisu poželjne. Pored toga, koža može izgubiti tonus, elastičnost i zdrav sjaj koji je očigledan kod mlađe kože. Na sreću, teksturne nepravilnosti kože kao što su bore, ožiljci od akni, pege od sunca ili celulit mogu se tretirati tretmanima za podmlađivanje. Ovi tretmani imaju za cilj da poboljšaju izgled vaše kože, kao i podmlađivanje kože kako bi postala glatka, zdravija i lepša. Na tržištu se posebno istakao INDIBA Deep Beauty program, koji je svojim rezultatima nadmašio konkurenciju, a korisnicima omogućio mladalački i privlačan izgled.

velike-prednosti-indiba-deep-beauty-terapije-1

Kako INDIBA Deep Beauty radi?

INDIBA Deep Beauty terapija je neinvazivna radiofrekvencija koja koristi jedinstveni Proionic System na 448 kHz za podmlađivanje, podizanje, učvršćivanje i zaglađivanje kože, nudeći vidljive i lepe rezultate. Indiba podstiče limfnu drenažu, omogućava više kiseonika i hranljivih materija u ćelijama, povećava brzinu ćelijskog metabolizma i proces lipolize. Tretman je veoma udoban, bezbolan, siguran i efikasan.

INDIBA postepeno povećava temperaturu kože na ciljanim delovima tela poštujući fiziologiju ćelije. Tretman je veoma udoban i neinvazivan. Sa termičkim režimom, osećaj je prilično sličan masaži vrućim kamenjem, većinu vremena pacijenti će zaspati tokom tretmana.

velike-prednosti-indiba-deep-beauty-terapije-2

Vidljivi i dugotrajni rezultati

INDIBA je veoma dobro istražen i recenziran tretman za koji se pokazalo da je veoma efikasan. Tokom 35 godina razvoja i istraživanja, njegovi rezultati su dokazani stotinama kliničkih radova i studija medicinskih istraživanja. Patentirani Proionic System svojom radiofrekvencijom bezbedno prolazi kroz telo da bi stvorila balansirano stanje jona (zdravih ćelija) i efikasna je u dubljim tkivima. Specifična frekvencija koju koristi INDIBA pokreće biostimulaciju i ne utiče na prirodnu fiziologiju ćelije. Rezultati INDIBA Deep Beauty tretmana su veoma vidljivi i dugotrajni.

INDIBA Deep Beauty se može koristiti i na licu i na telu za smanjenje bora, kesica ispod očiju, celokupno podmlađivanje i zatezanje kože, smanjenje pojave celulita i učvršćivanje grudi, opuštenih pazuha, stomaka i butina.

Vidljiva poboljšanja na licu i telu usled INDIBA Deep Beauty tretmana uključuju:

  • Smanjene finih linija i bora
  • Oblikovanje lica sa zatezanjem i podizanjem kože
  • Smanjenje visceralne masti
  • Smanjenje celulita

Tretman se može primeniti i na muškarce i na žene, kako na licu tako i na telu, u zavisnosti od svrhe tretmana: podmlađivanje lica, zaglađivanje bora, revitalizacija kože, smanjenje celulita, učvršćivanje grudi itd. Takođe možete eliminisati opuštanje kože na rukama, pa čak pomaže i u smanjenju tamnih krugova i kesa oko očiju.

Postavite standarde i izdvojite se među konkurencijom! Vaši klijenti će znati to da cene! Kontaktirajte nas i saznajte koje sve pogodnosti smo omogućili za vas prilikom nabavke INDIBA uređaja.