medicinska sredstva

Obnovite Privilegije Mladosti sa naprednom terapijom švajcarskog ćelijskog suplementa dobijenog od riba iz velikih morskih dubina.

 

Ćelijska terapija

 

Nauka o ćelijskim terapijama nije novi fenomen. Korišćenje ćelijske terapije u medicinske svrhe je poznato od pre više hiljada godina. Na Iber papirusu medicine, napisanom 1600 godine p.n.e. egipatski hijeroglifi preporučuju unošenje životinjskih materija radi poboljšanja vitalnosti organizma.

 

Prve transplatacije tkiva, doktori su radili još pre 2000 godina. U srednjem veku, Paracelsus, veliki švajcarski filozof i fizičar, verovao je da je najbolji način u obnovi i revitalizaciji degenerativnog organa ili starog tkiva, u korišćenju zdravih, živihćelija sličnog tkiva.

Krajem 19. veka, pariski fiziolog Broun Sekvard ističe da na osnovu njegovog iskustva, povećanje vitalnosti raste kao posledica ćelijske terapije putem ubrizgavanja ćelijskog ekstrakta dobijenog iz testisa bika.

Izuzetna istraživanja Dr Aleksisa Karela, francuskog laureata za Nobela, ne da su samo zapanjila svet medicine, već su uticala u ogromnoj meri na svetski priznatog švajcarskog hirurga Dr Pola von Nejhansa.

Moderna ćelijska terapija postigla je globalnu verodostojnost zahvaljujući vrednim istraživanjima Dr Pola von Nejhansa koji je 1931. godine dao nemerljiv doprinos unapređenju tehnike ekstrakta organa i ćelijske terapije.

Svoja otkrića u ćelijskoj terapiji profesor Nejhans je primenio na preko 50.000 pacijenata. Mnoge poznate ličnosti, a između kojih i premijer Velike Britanije Vinston Čerčil, predsednik francuske Šarl de Gol, američki predsednik Dvajt Ajzenhauer , kao i čuveni komičar Čarli Čaplin, bili su njegovi pacijenti.

Zahvaljujući njegovom fenomenalnom uspehu, ćelijska terapija se globalno istakla kao efikasna regenerativna tehnika.

Celergen je snažan, višenamenski sistem ćelijske terapije čiji je cilj zaustavljanje i prevencija, popravljanje i održavanje, obnavljanje i rehabilitacija, a koji se postižu bez obzira na godine.

Bez upotrebe inekcija, Celergen vam nudi ćelijsku terapiju u mekim gel kapsulama proizvedenim pomoću švajcarske tehnologije hladne ekstrakcije DNK. Celergen je klinički ispitan i sadrži moćne kapsulirane sastojke morskih (ribljih) ćelijskih ekstrakata DNK koji su poznati po svojim izuzetnim svojstvima u podmlađivanju, regeneraciji i antioksidativnim karakteristikama, a što dovodi do ogromne energije, pojačane vitalnosti i trajne lepote.

Istraživan je i razvijen od strane prestižnih švajcarskih, francuskih i nemačkih anti aging eksperata, čelijskih terapeuta, gerontologa, biotehnoloških hemičara, naučnika i farmaceutskih profesionalaca.

 

Celergen je snažan, višenamenski sistem ćelijske terapije koji pomaže u izgradnji i prevenciji, obnovi i saniranju vašeg tela, bez obzira na godine.

 

Ćelijska terapija, danas, pomaže u borbi protiv starenja i održavanju mladosti, energije i vitalnosti

Čelijska terapija je potentan transformativni tretman koji pokreće stimulaciju podmlađivanja i obnavljanja naših ćelija. Proces obnavljanja ili izlečenja je ključan za održavanje optimuma mekih tkiva i organa.

Ćelijska terapija stimuliše sopstveno izlečenje i pruža snagu obnavljanja, postižući dugoročne efekte. Delotvornom i efikasnom zamenom oštećenih i mrtvih ćelija, ćelijska terapija pomaže nam u borbi protiv starenja i održavanju mladosti, energije i vitalnosti.

ćelijska terapija Celergen

Čelijska terapija je potentan transformativni tretman koji pokreće stimulaciju podmlađivanja i obnavljanja naših ćelija. Proces obnavljanja ili izlečenja je ključan za održavanje optimuma mekih tkiva i organa.

Ćelijska terapija stimuliše sopstveno izlečenje i pruža snagu obnavljanja, postižući dugoročne efekte. Delotvornom i efikasnom zamenom oštećenih i mrtvih ćelija, ćelijska terapija pomaže nam u borbi protiv starenja i održavanju mladosti, energije i vitalnosti.

Jedini švajcarski suplement dobijen od riba iz velikih morskih dubina

Celergen filozofija u kapsuli sadrži transformativnu moć ćelijske terapije čiji je cilj buđenje uspavanih ćelija u ljudskom organizmu, kao i stimulacija rasta i aktivnosti postojećih tkiva, povezivanje i obnavljanje starih ili ćelija sa lošom funkcijom.

Sastojci Celergena obuhvataju ĆELIJSKI KOMPLEKS BIOLOŠKE DNK RIBA IZ MORA, POLIMERE AMINO KISELINA, MOLEKULE KOLAGENA i HIDRO MN POLIMERE KISELINA koji su sinergetski izmešani tako da pomažu povratku zategnute, mladalačke kože za kojom žudimo.

Povratite ENERGIJU MLADOSTI
Bez obzira na godine, sada možete uživati u životu sa obnovljenom energijom korišćenjem Celergen-a u Vašem zdravstvenom režimu.
Nakon samo 4 nedelje upotrebe, možete osetiti izuzetne i izvanredne rezultate. u zaustavljanju dramatičnog procesa starenja, ostavljajući Vas da uživate u životu uz trajnu vitalnost, radost i lepotu.

*rezultati su individualnog karaktera i razlikuju od pojedinca do pojedinca

Celergen

Korišćenjem Celergena postižu se sledeći rezultati:

 • Stimulacije određenih ćelija koje se odnose na hronični umor, gojaznost, artritis, astmu, degenerativne bolesti mozga, osteoporozu, seksualnu disfunkciju, impotenciju i druge bolesti metabolizma
 • Povećanje nivoa životne snage i energije
 • Poboljšanje seksualnog nagona i potencije uz izdržljivost i vitalnost
 • Povećanje seksualnog zadovoljstva
 • Smanjenje sindroma predmenopauze i odlaganje menopauze

 • Poboljšanje budnosti i uma
 • Poboljšanje cirkulacije
 • Revitalizacija imunog sistema i odbrambenih mehanizama
 • Vidno povećanje teksture, sjaja i blistavosti tena
 • Maksimalna regeneracija i hidracija kože
 • Povećanje brzine metabolizma


CELERGEN: Informacije: office@sineksmedical.com
065 65 23 111