Dermalni fileri sa hijaluronom Monalisa

Sa vizijom da preraste u jedno od vodećih svetskih preduzeća u oblasti proizvodnje medicinskih proizvoda, GENOSS Co. se od svog osnivanja neprestano razvija u duhu poštovanja prema ljudskom životu. Kroz tehnološke inovacije, kompanija je napravila veliki skok na globalnom tržištu biotehnologije, a koje se brzo menja i veoma je konkurentno.

Dermalni fileri sa hijaluronom koje Vam predstavljamo su jedan od njihovih najboljih proizvoda.

Sineks medical d.o.o. iz Beograda sa ponosom može da istakne kompaniju GENOSS kao jednog od svojih partnera. Potrudili smo se da obezbedimo za Vas najkvalitetnije proizvode našeg partnera, MONALISA dermalni fileri sa hijaluronom.

Jedna od glavnih karakteristika MONALISA dermalnih filera sa hijaluronskom kiselinom, jeste da zadržavaju efekat odličnog volumena već u početnom periodu procedure i vremenom se prirodno razgrađuju.

Trenutno poboljšava stanje bora i i ima visoku bio-kompatibilnost.

Hijaluronska kiselina je glikozaminoglikan, koji je zapravo protein koji se prirodno nalazi u koži. Naučne studije su pokazale da hijaluronska kiselina pomaže u poboljšanju hidratacije kože i proizvodnji kolagena, bori se protiv slobodnih radikala, održava elastičnost kože, a čak ima antibakterijska i antiupalna svojstva koja pomažu kod zarastanja rana.

Potisna šipka i dizajn ručke razvijeni su na način da odgovaraju različitim veličinama ruku i sprečavaju proklizavanjenje, te da se korisnik služi njima sa što manje napora.

Zašto Monalisa?

 • 1.

  Efekat i održavanje volumena

  Čestice hijaluronske kiseline jednake veličine sa optimalnom viskoelastičnošću mogu zadržati dugotrajni volumen.

 • 2.

  Dermalni fileri su bezbedni za upotrebu

  MONALISA je sigurna za upotrebu kod pacijenata zbog niskog nivoa endotoksina i u suštini ne sadrži BDDE[1] ostatak.

 • 3.

  Jednostavno proceduralno rukovanje

  Ergonomski dizajnirana šipka i ručka omogućuju ravnomernu raspodelu pritiska tokom ubrizgavanja kako bi se omogućio precizan i siguran tretman kako za pacijenta, tako i za doktora

 • 4.

  Hijaluronska kiselina visoke čistoće

  GENOSS sprovodi strog sistem kontrole kvaliteta kroz direktno uključivanje u celi proces proizvodnje od osnovnog materijala hijaluronske kiseline do finalnog proizvoda.

 • 5.

  Globalni standard kontrole kvaliteta

  Da bi se garantovao kvalitet MONALISA proizvoda, GENOSS strogo ispunjava i zadovoljava uslove međunarodnih propisa o kvalitetu, uključujući KGMP, ISO 13485 i ISO 9001.

monalisa dermalni fileri sa hijaluronom

NAPOMENA:

 

[1] BBDE – 1,4-butandiol diglicidil etar (BDDE) je hemijsko sredstvo za unakrsno vezivanje koje proizvodi hijaluronsku kiselinu u obliku gela.BDDE ostatak ne sme prelaziti 2ppm. U MONALISA, BDDE ostatak nije bio detektovan.

Sertifikaciono telo DOO Pancert Novi Sad obnovilo je Sertifikat za primenu sistema menadžmenta kvaliteta u skladu sa standardima SRPS ISO 9001:2015 za veletrgovinu medicinskim sredstvima.


MONALISA: Informacije: marijana.m@sineksmedical.com

tel: 069/614 996

ORDINACIJE U BEOGRADU: