INDIBA® – radiofrekventna terapija

Ne postoji nijedna kompanija u ovoj oblasti koja je toliko uložila u naučna istraživanja i studije, kao što je to slučaj sa INDIBA S.A. iz Španije.
Za proteklih više od 35 godina i sa preko 300 naučnih radova i kliničkih studija, dokazano je da za postizanje najboljih rezultata u radiofrekventnoj terapiji, isti moraju biti sprovedeni na frekvenciji 448 kHz.

 

Više od 170 objavljenih referenci i akademskih teza podržava efikasnost INDIBA® terapijom

Vodeći fizioterapeuti, dermatolozi, plastični hirurzi i kozmetičari, svakodnevno širom sveta koriste INDIBA® uređaje za revitalizaciju života svojih pacijenata.

Kako INDIBA® radiofrekventna terapija radi

INDIBA sistemi generišu elektromagnetni talas na tačnoj frekvenciji od 448 kHz da bi postigli bio–stimulaciju i /ili termički efekat.
U objavljenim istraživanjima dokazano je da postoje pozitivni efekti povećanjem dubokog protoka krvi (Kumaran i Votson 2017) čime se utiče na povećanje kiseonika i hranljivih sastojaka, kao i da se INDIBA® terapijom stimuliše proliferacija i diferencijacija matičnih ćelija (Hernandez-Bule et al. 2014a.b), a na šta su ukazale sprovedene molekularne studije.

INDIBA® tretmani su neinvazivno rešenje najčešćih problema estetske medicine, plastične hirurgije, dermatologije, sportske medicine, fizikalne terapije i lepote.

Indiba Activ radiofrekventna terapija

INDIBA® ACTIV radiofrekventna terapija

može se koristiti u sledećim ključnim oblastima:

  • fizioterapija
  • rehabilitacija
  • zdravlje karlice
  • sportska medicina
  • fizio estetika.

INDIBA® ACTIV Tretmani mogu se integrisati sa ručnom fizioterapijom, a kako bi se dobili najbolji rezultati u lečenju. INDIBA tehnologija se može koristiti za dopunu ručnog tretmana, ubrzavajući pritom proces oporavka oštećenog tkiva i to kako u fazi upale, tako i u hroničnoj fazi. Upotrebom INDIBA® uređaja može se uticati na poboljšanje performansi, ali i u svrhe upravljanja bolom. Rezultati su vidljivi nakon samo nekoliko tretmana.

INDIBA® ANIMAL HEALTH

Jedinstvena linija proizvoda, dizajnirana posebno za upotrebu na životinjama.

INDIBA® tehnologija može se koristiti za poboljšanje dobrobiti i kvaliteta života tretiranih životinja, podržavajući oporavak, upravljajući njihovim bolovima i poboljšavajući radne učinke.
Proces lečenja je takođe prijatan za životinje, jer je neinvazivan i bezbolan.

 

INDIBA® ANIMAL HEALTH može se koristiti za:

  • Rehabilitaciju i oporavak
  • Upravljanje bolom
  • Prevenciju povrede
  • Performanse