INDIBA® – radiofrekventna terapija

Ne postoji nijedna kompanija u ovoj oblasti koja je toliko uložila u naučna istraživanja i studije, kao što je to slučaj sa INDIBA S.A. iz Španije.
Za proteklih više od 35 godina i sa preko 300 naučnih radova i kliničkih studija, dokazano je da za postizanje najboljih rezultata u radiofrekventnoj terapiji, isti moraju biti sprovedeni na frekvenciji 448 kHz.

 

Više od 170 objavljenih referenci i akademskih teza podržava efikasnost INDIBA® terapijom

Vodeći fizioterapeuti, dermatolozi, plastični hirurzi i kozmetičari, svakodnevno širom sveta koriste INDIBA® uređaje za revitalizaciju života svojih pacijenata.

Kako INDIBA® radiofrekventna terapija radi

INDIBA sistemi generišu elektromagnetni talas na tačnoj frekvenciji od 448 kHz da bi postigli bio–stimulaciju i /ili termički efekat.
U objavljenim istraživanjima dokazano je da postoje pozitivni efekti povećanjem dubokog protoka krvi (Kumaran i Votson 2017) čime se utiče na povećanje kiseonika i hranljivih sastojaka, kao i da se INDIBA® terapijom stimuliše proliferacija i diferencijacija matičnih ćelija (Hernandez-Bule et al. 2014a.b), a na šta su ukazale sprovedene molekularne studije.

INDIBA® tretmani su neinvazivno rešenje najčešćih problema estetske medicine, plastične hirurgije, dermatologije, sportske medicine, fizikalne terapije i lepote.

Indiba Activ radiofrekventna terapija

INDIBA® ACTIV radiofrekventna terapija

može se koristiti u sledećim ključnim oblastima:

 • fizioterapija
 • rehabilitacija
 • zdravlje karlice
 • sportska medicina
 • fizio estetika.

INDIBA® ACTIV Tretmani mogu se integrisati sa ručnom fizioterapijom, a kako bi se dobili najbolji rezultati u lečenju. INDIBA tehnologija se može koristiti za dopunu ručnog tretmana, ubrzavajući pritom proces oporavka oštećenog tkiva i to kako u fazi upale, tako i u hroničnoj fazi. Upotrebom INDIBA® uređaja može se uticati na poboljšanje performansi, ali i u svrhe upravljanja bolom. Rezultati su vidljivi nakon samo nekoliko tretmana.

INDIBA® ANIMAL HEALTH

Jedinstvena linija proizvoda, dizajnirana posebno za upotrebu na životinjama.

INDIBA® tehnologija može se koristiti za poboljšanje dobrobiti i kvaliteta života tretiranih životinja, podržavajući oporavak, upravljajući njihovim bolovima i poboljšavajući radne učinke.
Proces lečenja je takođe prijatan za životinje, jer je neinvazivan i bezbolan.

 

INDIBA® ANIMAL HEALTH može se koristiti za:

 • Rehabilitaciju i oporavak
 • Upravljanje bolom
 • Prevenciju povrede
 • Performanse

KUPOVINA APARATA PUTEM LIZINGA

Raiffeisen-leasing-logo

Izlazeći uvek prvi u susret potrebama klijenata, Sineks Medical nudi jedinstvenu ponudu na tržištu, lizing za INDIBA medicinske uređaje. Razumemo izazove sa kojima se suočavate i pružamo kreativne mogućnosti finansiranja kada gotovina nije dostupna za kupovinu.

 

Raiffeisen lizing i Sineks Medical su Vam omogućili nabavljanje INDIBA aparata putem lizinga. Kupac se obavezuje na fiksni rok zakupa. Na kraju roka aparat postaje vlasništvo kupca. Predefinisani uslovi lizinga, jednostavna dokumentacija, prihvatljive mesečne rate omogućiće da i Vi u svoju ponudu uvrstite revolucionarne INDIBA aparate.

 

Svrha ove jedinstvene ponude je pojednostavljeno finansiranje opreme u određenom roku kada gotovina nije dostupna za trenutnu kupovinu. Ne morate brinuti o papirologiji i ostalim pitanjima. Mi ćemo se pobrinuti za sve to. Ovo će Vam omogućiti da vreme i energiju usmerite na pružanje najbolje medicinske nege vašim pacijentima.

Iskoristite ovu nesvakidašnju ponudu i sjajne uslove.

Pozovite nas odmah na sledeće brojeve telefona:

011 450 88 66
065 652 31 11
069 61 49 96

Ili nam ostavite kontakt podatke:

  Izaberite proizvod (obavezno polje)