AEROflow garantuje pokretljivost i fleksibilnost

Biti fleksibilan i imati punu pokretljivost zglobova može značajno poboljšati kvalitet života To uključuje smanjenje svakodnevnog bola i povećanje vaskularnog zdravlja. Mobilnost poboljšava opseg pokreta naših zglobova i mišića, što svakako pomaže u poboljšanju našeg držanja.

Fizioterapija može da pomogne ljudima svih uzrasta koji imaju problema sa mobilnošću. Fizioterapija će poboljšati vašu mobilnost i nezavisnost u svakodnevnim zadacima poboljšavajući snagu mišića, fleksibilnost zglobova, ravnotežu i koordinaciju. INDIBA je kompanija koja proizvodi i nudi vrhunske medicinske uređaje za fizioterapeute, ali i za dermatologe, plastične hirurge i estetičare. AEROflow je novo moćno rešenje za ublažavanje fizičke nelagodnosti i poboljšanje ukupne mobilnosti vaših pacijenata, koje je izašlo iz INDIBA-e.

INDIBA je pionir u inovacijama u oblasti proizvodnje medicinskih uređaja zasnovanih na studijama i naučnim dokazima kako bi se zadovoljile potrebe pacijenata i terapeuta. AEROflow je multiterapeutska platforma koja može povećati obim i kvalitet pokreta, miofascijalne slabosti, smanjiti napetost mišića, poboljšati drenažu.

indiba-activ-aeroflow-1

Kako AEROflow funkcioniše?

AEROflow koristi posebne čaše različitih oblika koje primenjuju negativan pritisak na kožu, što olakšava manipulisanje mekim tkivom. Kombinovanjem dva sistema: dinamičkog i statičkog, AEROflow smanjuje tonus mišića, što dovodi do poboljšanja opsega pokreta i lokalnog protoka krvi.

AEROflow tehnologija kombinuje 2 režima rada, sa ili bez korišćenja ruku, koji se međusobno dopunjuju, zasnovanih na primeni negativnog pritiska:

 • Dinamički režim: Koristi se po potrebi u kombinaciji sa aktivnim pokretima, čašicu nanosi direktno fizioterapeut, fokusirajući aplikaciju na delove tela sa ograničenjem u pokretu kako bi se omekšalo tkivo.
 • Statički režim: Zahvaljujući različitim modalitetima koji se nalaze u AEROflow softveru ovaj režim nudi opciju rada bez upotrebe ruku, koja primenjuje negativan pritisak u izabranim oblastima, postižući rezultate od prve sesije bez ikakvog napora.

Rad sa AEROflow aparatom olakšavaju specijalno dizajnirane čaše koje se koriste u tretmanu. Napravljene i dizajnirane u različitim oblicima i veličinama, ove robusne plastične čaše omogućavaju terapeutu, ukoliko je to potrebno, da integriše aplikaciju bez upotrebe ruku u kombinaciji sa vežbama. Kristalne čaše, pravljene od ručno duvanog kristala, svojim dizajnom omogućavaju slobodnije prianjanje površne fascije na najefikasniji i najlakši način. Uz pomoć specifičnih dodataka ove kristalne čaše se bez ikakvog napora spajaju na glavna creva. Uklonjivi, higijenski filteri garantuju održavanje higijenskih standarda i uslova tokom tretmana.

indiba-activ-aeroflow-2

Prednosti AEROflow tehnologije

Nova AEROflow tehnologija omogućuje tretmane:

 • Povećanja obima i lakoće pokreta.
 • Poboljšanja miofascijalnih ograničenja.
 • Smanjenja napetosti mišića.
 • Poboljšanja drenaže.
 • Tretmani keloida.

AEROflow je idealan za sprovođenje sledećih tretmana:

 • Opuštanje lumbalnog dela
 • Oslobađanje ukočenosti zgloba kuka
 • Opuštanje plantarne fascije
 • Oporavak posle vežbanja
 • Oslobađanje napetosti grlića materice
 • Opuštanje vrata i ramena

Budite ispred konkurencije i među prvima ponudite revolucionarnu INDIBA tehnologiju svojim klijentima. Sineks Medical je dugogodišnji partner kompanije INDIBA i spremili smo posebne pogodnosti za Vas. Kontaktirajte nas još danas i postanite ponosi vlasnik INDIBA uređaja.