Upoznajte RGN Indiba Deep Care

Sa starenjem, tkivo lica gubi elastičnost i dolazi do opuštanja kože. Isto se dešava u području genitalija i vaginalne sluznice. Danas se sve više žena odlučuje za minimalno invazivne procedure kako bi poboljšale aspekte zdravlja i izgleda genitalija. Zbog toga smo u INDIBA razvili novi alat, PLUMA intrakavitarnu ručku posebno dizajniranu za ginekološke tretmane.

Intrakavitarna drška povećava preciznost i sigurnost zahvaljujući ugrađenoj kontroli temperature, i CAP (kapacitivne) elektrode za jednokratnu upotrebu, što rezultira bezbednim i efikasnim tretmanom za pacijentkinje.

Zašto izabrati RGN INDIBA tretmane?

Iza INDIBA tehnologije stoji 35 godina razvoja i istraživanja, a rezultati su dokazani stotinama kliničkih radova i studija medicinskih istraživanja. RGN tehnologija dopunjuje hirurške i nehirurške procedure, a kada se koristi u kombinaciji sa postojećim tretmanima, omogućava više kombinacija tretmana za pacijente. Bezbedan, širokog opsega delovanja i neinvazivan, Dep Care je najbolje rešenje za ginekološke tretmane.

RGN nudi sigurne, bezbolne, neablativne procedure za ginekološke tretmane.

Kako funkcioniše RGN INDIBA Dep Care tretman?

INDIBA radiofrekvencija od 448kHz omogućava intimne estetske procedure koje pomažu u ukupnom učvršćivanju, hidrataciji, zatvaranju vaginalnog introitusa i kolagenskom zbijanju tretiranog područja. Pored toga, upotreba INDIBA Deep Care takođe dopunjuje prethodne invazivne postupke i tretmane (labiaplastika, valvuloplastika, himenoplastika, perineoplastika) tako što bezbolno ubrzava oporavak pacijenta. Dakle, INDIBA tretman smanjuje šanse za upale, bol i modrice na tretiranom području.

INDIBA je razvila specijalnu PLUMA intrakavitarnu ručku sa kapacitivnim elektrodama za jednokratnu upotrebu, koje je set rešenja, dodataka i specifičnih protokola za ispunjavanje potreba za lepotom i zdravljem genitalija, uz veću udobnost, brzinu i bolje rezultate.

Patentirana projonska radiofrekvencija bezbedno prolazi kroz telo da bi stvorila balansirano stanje jona (zdravih ćelija) i efikasna deluje i u dubokom tkivu. Specifična frekvencija koju koristi INDIBA pokreće biostimulaciju i ne utiče na prirodnu fiziologiju ćelije. Rezultati tretmana su vidljivi i dugotrajni. Ovi procesi ubrzavaju ćelijski metabolizam, protok krvi i cirkulaciju, dok takođe poboljšavaju oksigenaciju ćelija i tkiva.

INDIBA se primenjuje na određenom delu tela sa ciljem da reguliše ključne biološke i metaboličke procese ćelijske fiziologije, stimulišući regeneraciju tkiva, kao i poboljšavajući funkcionalnost.

Prednosti INDIBA Deep Care tretmana

INDIBA Deep Care tretman pruža brojne prednosti od kojih su neke:

 • Genitalno podmlađivanje (labijalno, vulvarno, vaginalno)
 • Poboljšava vulvo-vaginalnu opuštenost
 • Ublažava vaginalnu atrofiju usled menopauze
 • Smanjuje suvoću vagine i vaginizam
 • Poboljšava stanje sindroma vulvarnog vestibulitisa
 • Poboljšava ožiljke i adhezije

Rezultati INDIBA Deep Care tretmana

U prve 3 sesije tretmana, mogli biste da primetite opšte estetsko poboljšanje oblika, elastičnosti i hidratacije kožnog tkiva koje okružuje vaginu. Uz kontinuitet od 10 sesija tretmana, može se primetiti poboljšanje zatvaranja vaginalnog introitusa i stimulacije kolagena u vagini.

INDIBA aparati su dizajnirani za poboljšanje zdravlja i lepote genitalija, primenom radiofrekventne struje koja prolazi kroz tkiva, sa ili bez termičkih efekata, i postiže zavidne rezultati kod sledećih stanja:

 

 • urinarna inkontinencija zbog stresa
 • vaginalno podmlađivanje
 • postoperativni tretmani
 • seksualna disfunkcija
 • vaginizam
 • suvoća vagine
 • genitourinarni sindrom menopauze i srodna stanja
 • dispareunija i nelagodnost

Samo Vas jedan korak deli od toga da vrhunsku INDIBA tehnologiju uvrstite u ponudu i pokažete Vašim klijentima da brinete o njima. Sineks Medical se postarao da obezbedi specijalne pogodnosti za nabavku INDIBA tehnologije. Kontaktirajte nas i saznajte više!