Šta Celergen može učiniti za vaš libido?

Postoji mnogo mogućih razloga za slab seksualni nagon. Libido se definiše kao biološka potreba za seksualnom aktivnošću (seksualni nagon). Njegov intenzitet varira od jedinke do jedinke, kao i kod svakog pojedinca tokom određenog vremena. Regulatorni centar za libido je hipotalamski po prirodi, iako signali iz kortikalnih i primitivnih rinocefalnih centara igraju glavnu ulogu na nivou aktivnosti.

Nizak libido može biti zabrinjavajući, ali to je uobičajen problem koji pogađa mnoge muškarce i žene u nekom trenutku njihovog života. U većini slučajeva, nema razloga za brigu. Ali ponekad je gubitak seksualnog nagona povezan sa određenim uzrokom. Depresija, stres, alkoholizam, upotreba nedozvoljenih sredstava ili umor često mogu biti faktori gubitka seksualnog nagona kod muškaraca i žena.

Brojni faktori utiču na libido

Seksualni nagon prirodno varira tokom godina. Usponi i padovi se obično poklapaju sa početkom ili krajem veze ili sa velikim životnim promenama, kao što su trudnoća, menopauza ili bolest. Neki lekovi koji se koriste za poremećaje raspoloženja takođe mogu izazvati nizak seksualni nagon kako kod žena, tako i kod muškaraca.

Promene u načinu života mogu pomoći u povećanju seksualne aktivnosti bez terapije i lekova. Vežbanje i prestanak pušenja, čime se poboljšava protok krvi do polnih organa, ograničavanje unosa alkohola, jer velike količine mogu oslabiti seksualne reflekse i sposobnost muškaraca da održe erekciju, kao i zdrava ishrana, koja pomaže u održavanju zdrave težine, neki su od efikasnih načina za prevazilaženje ovog problema.

U određenim slučajevima nakon što lekar identifikuje šta uzrokuje gubitak seksualnog nagona, može predložiti određene opcije lečenja. Dok lekovi mogu pomoći kod seksualne stimulacije, Celergen ide mnogo dalje od toga.

Kako Celergen pomaže?

Celergen je švajcarski morski suplement za oralnu ćelijsku terapiju za koji je klinički dokazano da poboljšava prirodnu sposobnost tela da se revitalizuje i leči. Kliničke studije pokazuju da bio-DNK ćelijski morski kompleks u Celergenu smanjuje mnoge fizičke simptome starenja i poboljšava fizičko blagostanje.

Pokazalo se da ovi morski proteinski peptidi u kombinaciji sa odabranim antioksidansima imaju proerektilne efekte. Ova oralna suplementacija se može smatrati bezbednom i efikasnom alternativom lekovima protiv blage do umerene erektilne difunkcije, kao i u stimulisanju seksualnog nagona. Ali zadovoljavajući seksualni život zahteva mnogo više od funkcionalnih delova tela, on uključuje energiju, izdržljivost i raspoloženje.

Celergen inkapsulira transformativnu moć ćelijske terapije da stimuliše specifične ćelije da pojačaju cirkulaciju krvi i poboljšaju nivoe energije kritične za seksualnu aktivnost. Međutim, Celergen, za razliku od drugih terapija, nije lek i nema negativne neželjene efekte.

Dobar seksualni život može biti narušen i fizičkim i emocionalnim problemima. Oni se ponekad i preklapaju, uzrokujući probleme koji uzrokuju slabljenje seksualne želje. Ali ne morate da živite sa ovim problemima. Sa Celergenom i jednostavnim promenama u načinu života, možete poboljšati stanje i uživati u svom seksualnom životu.

Kontaktirajte nas i saznajte kako da moćna ćelijska terapija opstane i Vaš saveznik u održavanju mladosti i vitalnosti!