RegenLab postavlja standarde u regenerativnoj medicini

Vizija može biti fikcija, ali za vizionare je buduća realnost. Zar nisu vizionari upravo oni koji pokreću čovečanstvo napred, donoseći nove i originalne ideje. Ideje koje obično iz prve ne bivaju opšte prihvaćene, ali ideje koje nepobitno unapređuju i donose novi kvalitet u ljudske živote. Razvojem genetskog inženjeringa sedamdesetih godina prošlog veka, istraživanja u biotehnologiji omogućila su veliki i brz napredak u medicini. Nove tehnologije i razvoj novih lekova i terapija unapredili su mogućnost za lečenje brojnih medicinskih stanja, mnogo brže i efikasnije nego što je to bio slučaj. Kompanija RegenLab se pozicionirala kao jedna od vodećih istraživačkih kompanija za razvoj humane biotehnologije.

regenlab-postavlja-standarde-u-regenerativnoj-medicini-1

Od 2003. godine kompanija RegenLab SA posvećena je razvoju i proizvodnji visokokvalitetnih medicinskih uređaja namenjenih za ćelijske terapije krvi. U poslednjih pet godina preko 2 miliona pacijenata lečeno je proizvodima kompanije RegenLab. RegenLab je vodeći inovator medicinskih uređaja za pripremu plazme bogate trombocitima (PRP), koju plasira na tržište pod dobro poznatim brendovima REGENLAB®, REGENKIT® i CELLULAR MATRIX!. RegenLab je skoro dve decenije ostao posvećen proizvodnji i distribuciji proizvoda najveće sigurnosti i efikasnosti.

Potvrda kvaliteta

Posvećenost razvijanju proizvoda za biološku ćelijsku terapiju na bazi tiksotropnog separatnog gela koji je specijalno dizajniran za proizvodnju PRP, odnosno autologne plazme obogaćene trombocitima, kao i drugim produktima iz sopstvene krvi pacijenata, koji su sigurni za primenu i daju fantastične rezultate u lečenju, omogućila je da RegenLab bude prepoznat i priznat na globalnom nivou. RegenLab je postao prva kompanija koja se bavi proizvodnjom PRP-a koja je uspešno revidirana u okviru MDSAP-a (Medical Device Single Audit Program – program regulatorne revizije kvaliteta) kao i MDR745 regulative Evropske unije. Ove uredbe postavljaju visoke standarde kvaliteta i bezbednosti medicinskih proizvoda, kako bi se udovoljilo uobičajenim bezbednosnim pitanjima u vezi sa razvojem i distribucijom ovakvih proizvoda i da bi se osigurao visok nivo zaštite zdravlja pacijenata i korisnika.

regenlab-postavlja-standarde-u-regenerativnoj-medicini-2

Samo sertifikovana medicinska sredstva namenjena za pripremu PRP-a, poput RegenLab uređaja, mogu se koristiti za pripremu PRP-a u skladu sa dobrom proizvođačkom praksom i MDR-om 2017/745( Medical Device Regulatory) odnosno Uredbom o medicinskim proizvodima.

RegenLab je ponosan što ispunjava sve uslove za punu slobodu rada u istraživanju za stvaranje i razvoj inovativnih i efikasnih proizvoda, sa jakom patentnom zaštitom i rezultatima objavljenim u recenziranim časopisima, istovremeno osiguravajući potpunu usklađenost sa propisima. RegenLab proizvodi su razvijeni sa fokusom na kvalitet, sigurnost pacijenta i efikasnost pripreme. Usmerena na budućnost i dalji razvoj i usavršavanje, kompanija RegenLab je posvećena postavljanju novih standarda u polju regenerativne medicine.

Grane medicine u kojima se proizvodi kompanije RegenLab upotrebljavaju sa velikim uspehom su brojne. Ortopedija, sportska medicina, estetika, odontologija, plastična hirurgija, kardio-vaskularna hirurgija, neurohirurgija, maksilofacijalna hirurgija neke su od oblasti medicine koje sve više uključuju u upotrebu proizvode ove kompanije koji su prilagođeni različitim indikacijama za privatne klinike i za bolnice. Sineks Medical može sa zadovoljstvom da vam ponudi široku lepezu proizvoda naše partnerske kompanije RegenLab.

U slučaju diskopatije, plazma bogata trombocitima daje se intradiskalnom injekcijom. Dobićete blagi sedativ i od vas će se tražiti da legnete licem nadole. Koristeći rendgen za vođenje, lekar će pronaći najbolji put za tanku iglu, a zatim će iglu ubaciti u središte svakog diska koji treba da se leči. Plasiranjem plazme obogaćene trombocitima, započinje se proces regeneracije i nakon izvesnog vremena dolazi poboljšanja strikture diska. Ovo je brz postupak koji omogućava kretanje već nakon 30 – 40 minuta od postupka. Nakon jedne nedelje vraćate se u punu pokretljivost i svakodnevnim redovnim aktivnostima.

Ukoliko i vi želite da se izdvojite od konkurencije i uvedete u ponudu revolucionarne proizvode i terapije kompanije RegenLab, kontaktirajte nas i saznajte najlakši način za to.