Prednost-Celergen-terapije

PREDNOSTI CELERGEN ĆELIJSKE TERAPIJE

Od svih poznatih koristi terapije ćelija, podmlađivanje i regeneracija su dva ključna procesa. Ćelijska regeneracija je najvažniji proces koji definiše ćelijsku terapiju. Ova napredna zdravstvena terapija može revitalizovati ćelije vašeg tela, regenerisati sposobnost tela da se leči i održava optimalno zdravlje.

Regenerativna ćelijska terapija dovodi do revitalizacije ćelija i regenerativnih procesa koji daju sledeće rezultate:

Poboljšava vitalnost

Osvežava ton kože i ten i smanjuje bore

Jača imuni sistema

Poboljšava nivo izdržljivosti i energije

Smanjuje bol od osteoartritisa i reumatoidnog artritisa

Poboljšava cirkulacija krvi

Poboljšana kontrola šećera u krvi

Poboljšava seksualni nagon i potenciju

Reguliše i popravlja san

Ovo je holistički pristup koji pruža regenerativno rešenje za održavanje mladalačkog izgleda i prevenciju preranog starenja i hroničnih stanja.

Kako starimo, vremenom mnogi od nas počinju da pate od nekih hroničnih degenerativnih bolesti koje ograničavaju našu sposobnost da se u potpunosti uključimo u naš svakodnevni život i aktivnosti. Neki od nas žive sa bolnim i iscrpljujućim stanjima za koja savremena medicina još uvek nema rešenje, dok je drugima potrebna pomoć u lečenju posle iznenadnih bolesti ili invazivnih hirurških zahvata.
Ćelijska terapija može preokrenuti ili odložiti propadanje ćelija koje rezultira razvojem bolesti i može ubrzati proces ozdravljenja nakon bolesti ili operacije.
Čovek se rađa sa trilionima ćelija koje se vremenom stalno obnavljaju i zamenjuju. Kada smo mladi, naše zdrave ćelije zamenjuju se svežim novim ćelijama koje funkcionišu savršeno.
Međutim vremenom stopa obnavljanja ćelija opada i počinjemo da starimo; ćelije se ne obnavljaju tako brzo ili savršeno kao kad smo bili mladi. Počinjemo da izgledamo starije, naša koža gubi elastičnost, postaje suvlja, gubi mladalački izgled, a bore počinju da se pojavljuju. Naša vitalnost se smanjuje i naši procesi isceljenja se usporavaju. Način života u 21. veku ubrzava proces prirodnog starenja uzrokujući da brže starimo. Mi smo bombardovani zagađivačima u vazduhu i u hrani, kao i povećanim stresom usled današnjeg brzog tempa života.

Ipak, uprkos svim ovim svakodnevnim stresovima koji ubzavaju procese starenja, i dalje treba da budemo u toku sa našim svakodnevnim obavezama i aktivnostima. Da li ste znali da je naučno dokazano da naša mladalačka vitalnost počinje da opada već posle 30 godine? Pa šta možete da uradite da preokrenete znake i efekte preranog starenja?

Upravo vam Celregen pruža odgovor na ovo pitanje. Celergen je snažan, višenamenski sistem ćelijske terapije čiji je cilj zaustavljanje i prevencija starenja, popravljanje, održavanje, obnavljanje i rehabilitacija ćelija koje se postižu bez obzira na godine. Regenerativna ćelijska terapija vam može pomoći da povratite mladalačku vitalnost i ravnotežu. To je efikasno i uspešno rešenje za rešavanje procesa starenja.

Ćelijska terapija deluje tako što indukuje opštu revitalizaciju celog tela kroz stimulaciju starih i istrošenih ćelija. Regenerativna terapija rezultira novim i mladim ćelijama koje preokreću procese starenja i pomažu u održavanju ukupne revitalizacije vašeg tela.
Za razliku od drugih ćelijskih terapija, koje uključuju injekcije, Celergen dolazi u mekim gel kapsulama koje se uzimaju oralno. Dok se većina suplemenata često proizvodi primenom ekstremno visokih temperatura, čime se uništavaju mnogi nutritijenti u aktivnim sastojcima, Celergen koristi patentiranu Swiss Cold Extraction Technology. Ovo garantuje da njegovi morski DNK ćelijski ekstrakti, koji su poznati po svojim izuzetnim svojstvima u podmlađivanju, regeneraciji i antioksidativnim karakteristikama, postižu najviši stepen iskorišćenosti.

Celergen

Celergen donosi brojne fizičke koristi koje nastaju obnavljanjem ćelija, uključujući smanjenje bola, poboljšanje tonusa i teksture kože, pa čak i smanjenje šećera u krvi. Pored toga, postoje i kognitivne prednosti kao što su povećana koncentracija i poboljšana budnost. Štaviše, imunološki sistem je pojačan, cirkulacija krvi je povećana, metabolizam se poboljšava, a ukupni nivo energije pacijenta je povećan. Prednosti brže regeneracije ćelija mogu se osetiti u celom telu.

Starenje je neizbežno, ali sada sa najnaprednijom ćelijskom terapijom starenje može biti značajno usporeno. Sineks Medical distribuira za vas jedini švajcarski suplement dobijen od riba iz velikih morskih dubina. Obezbedite vaš recept za zdrav i mladalački izgled.