Neverovatne prednosti INDIBA Deep Care tretmana

Sviđalo nam se to ili ne, svi smo pod velikim uticajem marketinga. Danas se reklamiraju brojni proizvodi i tretmani koji garantuju čuda kada su u pitanju vaš izgled i lepota. Iako znamo da ne postoji čudotvorni kozmetički proizvod, želimo da verujemo da će na neki način poboljšati sve što nam se ne sviđa. Ukoliko ćete već potrošiti novac na neki tretman ili proizvod, želite da znate da će on biti uspešan. Upravo zato vam predstavljamo INDIBA Deep Care. INDIBA Deep Care ne garantuje čuda, ali garantuje vidljive i željene rezultate zasnovane na najsavremenijoj tehnologiji.

neverovatne-prednosti-indiba-deep-care-tretmana-1

INDIBA Deep Care je neinvazivna procedura koja se može koristiti kao primarni tretman, ali i za poboljšanje rezultata kao deo medicinskih kozmetičkih tretmana. Korišćenjem bezopasnih, bezbolnih visokofrekventnih struja, tehnologija INDIBA Deep Care povećava metaboličku aktivnost ćelija, protok krvi i cirkulaciju, istovremeno poboljšavajući oksigenaciju tkiva i ćelija. Efekti podržavaju stvaranje novog kolagena, detoksikaciju tkiva i podstiču limfnu drenažu.

Jedan uređaj za brojne tretmane

INDIBA Deep Care podiže unutrašnju temperaturu tkiva kao deo opuštajućeg, ali efikasnog tretmana koji stimuliše proizvodnju kolagena i povećava cirkulaciju. Ovaj tretman je idealan za kožu koja počinje da se bora, opušta, gubi volumen i elastičnost. Ovaj tretman pomaže u zatezanju i poboljšanju tonusa kože, a može da utiče i na smanjivanje pojave celulita. Može se koristiti na svim tipovima kože i nema neželjenih pojava nakon tretmana.

U zavisnosti od tretiranog područja postupak može trajati od trideset minuta do sat vremena. Željeni rezultati kao i tretirano područje će odrediti broj potrebnih tretmana. INDIBA Deep Care se može koristiti za:

  • Podmlađivanje lica
  • Zatezanje kože
  • Posvetljivanje kože
  • Sintezu kolagena
  • Izravnavanje bora
  • Razlaganje celulita
  • Smanjenje masti
  • Kozmetičke procedure u genitalnoj regiji
  • Tretman vlasišta radi indukcije stimulacije i ponovnog rasta kose

Osim toga, takođe se koristi u preoperativnim i postoperativnim tretmanima, kako bi se skratilo vreme oporavka zahvaljujući svom antiupalnom efektu. Upotreba tretmana može smanjiti vreme oporavka od drugih procedura, neinvazivna je, bezbolna i sigurna. Nema ograničenja trajanja terapija ili tretmana, a rezultati su vidljivi već od prvog tretmana.

neverovatne-prednosti-indiba-deep-care-tretmana-2

Pri kozmetičkim tretmanima radiofrekvencija od 448 kHz se koristi za razbijanje džepova potkožnih masnoća koje se zatim postepeno eliminišu prirodnim metaboličkim sistemom tela. INDIBA tretman se koristi i na licu i na telu za zatezanje kože stimulišući stvaranje novog kolagena. Isporukom kontrolisane toplote direktno u tkivo dolazi do kontrakcije i stvaranja novog kolagena koji pomaže u smanjenju sitnih linija i bora, zatezanju kože i pomaže da koža izgleda zategnutije i zdravije.

Ovo su najvažnije prednosti INDIBA Deep Care tretmana koje mogu postati i deo Vaše prakse, na veliko zadovoljstvo Vaših klijenata. Kontaktirajte nas i saznajte sve prednosti nabavke INDIBA uređaja putem lizinga koji smo omogućili za Vas.