Najbolji sportisti sveta koriste INDIBA aparate

Trening je najbitnija stavka u životu svakog sportiste, ali su odmor i oporavak posle treninga, kao i kod sportskih povreda podjednako bitni.

Trenutno treći teniser sveta na ATP listi je Rafael Nadal. Nadal je zauzimao prvu poziciju na listi 209 nedelja i završavao je pet godina za redom kao teniser broj jedan u svetu. Osvojio je 22 gren slem turnira, među kojima je i rekordnih četrnaest na Otvorenom prvenstvu Francuske. Na Olimpijskim igrama osvojio je zlatne medalje u pojedinačnoj i u igri parova. Pored takmičarskih uspeha, Rafael Nadal otvorio je tenisku akademiju na Majorci.

Uz INDIBA uređaje od vrhunskih rezultata

Jedan od najboljih tenisera sveta postavlja sebi najviše ciljeve i navikao je na obaranje novih rekorda. Zato u procesu oporavka koristi INDIBA aparate. Pored toga što lično koristi INDIBU, INDIBA takođe pruža podršku svim polaznicima Rafael Nadal teniske akademije, a jedan od noviteta koji se koristi na ovoj prestižnoj akademiji je i AEROflow.

AEROflow koristi različite vrste vakuumskih čaša koje primenjuju negativan pritisak na kožu, što pomaže da se manipuliše mekim tkivom. Kombinovanjem dva sistema, dinamičkog i statičkog, AEROflow smanjuje tonus mišića, što dovodi do poboljšanja opsega pokreta i lokalnog protoka krvi.

INDIBA poboljšava vaskularizaciju mišića kako bismo dobili bolji odgovor mišića, kako tokom treninga, tako i tokom takmičenja.

Za brži oporavak

Za brži oporavak kod sportskih povreda neprevaziđena je i INDIBA Activ, koja ubrzava prirodni proces oporavka tela i smanjuje bol. Lečenje povreda može da počne u akutnoj fazi, a ono podrazumeva smanjenje bola, otoka i ubrzavanje oporavka.

INDIBA Activ je efikasno rešenje koje smanjuje bol, smanjuje otok, poboljšava mobilizaciju i omogućava brže zarastanje.

INDIBA uz vrhunske sportiste

INDIBA je ponosni partner mnogih sportista i sportskih organizacija u svetu. Tu su Francuska Atletska Federacija, IRON MAN Frederik Garsija, muška rukometna reprezentacija Francuske, kao i neki od najboljih biciklista Tur de Fransa.

INDIBA pruža podršku sportistima tokom oporavka i pomaže im da daju svoj maksimum na svakom takmičenju.

​​INDIBA koristi frekvenciju od 448 kHz, koja pruža niz prednosti koje se mogu kombinovati sa fizikalnom terapijom, masažom i drugim terapijskim tehnikama. Ovom kombinacijom, zajedno sa vašim kliničkim znanjem, dobijaju se optimalni rezultati u procesu oporavka kod sportskih i drugih povreda. INDIBA pruža analgetički efekat, povećava zapreminu krvotoka i dotok kiseonika, podiže temperaturu tkiva i pomaže u upravljanju upalom.

Verujemo da i vaši pacijenti zaslužuju najbolje u prevenciji i oporavku posle sportskih povreda ili teških utakmica. INDIBA je tu da im pomogne na putu ka uspehu. Za sve informacije o INDIBA proizvodima stojimo vam na raspolaganju. Kontaktirajte nas već danas.