MAGIČNA INDIBA TERAPIJA – REŠITE SE BOLOVA NA PRIRODAN NAČIN

Napredak nauke omogućio je i medicini napredak u lečenju i tretiranju mnogih stanja koja su do skora bila teško ili apsolutno neizlečiva. Savremene tehnologije i naučna saznanja dala su veliki doprinos i fizioterapiji kao integralnom delu medicine.
Kao i svaka druga profesija i fizioterapija se susreće sa svakodnevnim izazovima u cilju napredovanja i što efikasnijeg lečenja i terapije zdravstvenih problema.
Lečenje radioterapijom je zbog svojih rezultata postalo pravi svetski hit, a Indiba je globalni lider na ovom polju.
INDIBA terapija je danas prepoznata i priznata metoda koju koriste i preporučuju brojni profesionalni sportisti i sportski timovi, kao i lekari koji se bave sportskom medicinom.

Nastala pre više od 35 godina, INDIBA iza sebe ima brojna naučna ispitivanja i kliničke studije koje potvrđuju njenu efikasnost, kvalitet i sigurnost.

INDIBA je omiljena terapija vrhunskih sportista

Možete biti sigurni da je INDIBA prvi izbor većine timova koja nastupaju u Ligi Šampiona, Premijer Ligi, brojnih vrhunskih tenisera, atletičara. Pomoću INDIBA terapije lečenje se može započeti već u akutnoj fazi povrede, a ova tehnologija daje efekat biostimulacije bez zagrevanja tkiva. INDIBA povećava duboki protok krvi do 79% i značajno povećava temperaturu tkiva, što ima znatno duži efekat od vremena same terapije. To pomaže u brzom oporavku i poboljšanju sportskih performansi.

Indiba nije namenjena samo profesionalnim sportistima. Šta više, ima široku primenu u fizioterapiji i pomaže velikom broju ljudi koji pate od određenih akutnih ili hroničnih stanja.

Korišćenje INDIBA terapije poboljšava oporavak i umanjuje bol. Prirodni proces oporavka tela biva ubrzan ovom terapijom. Pomaže i oslobađa od bola kod mnogih hroničnih stanja kao što su bol u vratu, donjem delu leđa, osteoartritis, plantarni fascitis …

Indiba Activ radiofrekventna terapija

Prava frekvencija za najbolje rezultate

INDIBA terapija je definisana na specifičnoj radiofrekvenciji na 448kHz, koja je na osnovu ispitivanja, testiranja i upoređivanja frekvencija dokazano najefikasnija. Biostimulacija se koristi kod povreda i bolova ubrzavajući zarastanje i oporavak tkiva, smanjujući bol i oticanje. Prirodni proces oporavka tela se ubrzava i što je još važnije, poboljšava se protoka krvi koja isporučuje kiseonik i hranljive materije neophodne za oporavak tkiva.

Prednosti INDIBA terapije su brojne. Postupak je neinvazivan, apsolutno siguran, lako se izvodi korišćenjem provodljive kreme specijalno dizajnirane za ovaj sistem, koja poboljšava efikasnost terapije. Proionic Sistem koji INDIBA koristi povećava ljudsku proliferaciju mezenhimskih matičnih ćelija za više od 25%, bez uticaja na pluripotencijalnost matičnih ćelija.

Ukoliko i Vi želite da unapredite lečenje pacijenata najsavremenijim, dokazano efikasnim i sigurnim pristupom, kontaktirajte nas i saznajte kako do ovog revolucionarnog aparata. Sineks Medical je obezbedio distribuciju INDIBA uređaja i kod nas.