Jedno rešenje za brojna stanja – INDIBA Activ

INDIBA aktivna ćelijska terapija je najsavremenija elektromagnetna terapija koja je prošla godine rigoroznih naučnih i kliničkih ispitivanja. INDIBA Activ je dokazana i svestrana terapija koja se koristi u uspešnom lečenju sportskih povreda, degenerativnih stanja i rešavanju kožnih (estetskih) problema. Ćelije, vene i tkiva tela imaju svojstva koja omogućavaju našem bio-sistemu da reaguju na električna i elektromagnetna polja. Ceo naš nervni sistem reaguje na električne impulse, a povrede prirodno generišu slabe struje u regeneraciji novih ćelija. Ogroman potencijal za elektromagnetnu frekvenciju u ćelijskoj terapiji odavno je prepoznat u opsežnim studijama.

Vodeća terapija kod sportskih povreda

INDIBA Activ predstavlja najefikasnije rešenje ove vrste sa poznatim i prepoznatim uspešnim rezultatima. Lečenje ovim aparatom je produžilo životni vek mnogih profesionalnih sportista, sa izuzetnim rezultatim pri oporavku od ozbiljnih povreda. Brojni sportski kolektivi, reprezentacije i savezi koriste INDIBA proizvode.

INDIBA SPORTSKE POVREDE

INDIBA Activ nagrađena je mnogim priznanjima za inovativnu medicinsku izvrsnost – poput zlatne medalje u Švajcarskoj na Ženevskom međunarodnom sajmu novih tehnologija i inovacija. INDIBA koristi električnu stimulaciju na frekvenciji od 448 kHz za koju je utvrđeno da indukuje optimalno zarastanje. Među prednostima za pacijente koji se leče INDIBA aparatom su kraći periodi oporavka, smanjeno vreme zarastanja (trenutni rezultati su uobičajeni) i stabilni obrasci zarastanja (zbog duboke stimulacije ćelija i unutrašnje sposobnosti samoizlečenja telesnih tkiva). Sistem deluje tako što podiže temperaturu ćelija da bi povećao dotok kiseonika i hranljivih sastojaka u regeneraciji tkiva. INDIBA Activ je potpuno bezbolna i neinvazivna.

Klinički testirana, izuzetno efikasna

Postoje značajni klinički dokazi koji podržavaju upotrebu elektromagnetne stimulacije u regeneraciji traumatičnih ili degenerativnih lezija tkiva, kao i u estetskoj medicini. Elektromagnetna terapija se široko koristi za podsticanje formiranja kostiju, regeneraciju hrskavice i ima bezbroj drugih mišićno-skeletnih aplikacija kao što je zarastanje preloma kostiju. INDIBA Activ Cell Therapy posebno je efikasna kod akutnih povreda mekih tkiva. Pacijenti koji su podvrgnuti INDIBA lečenju imaju kraće vreme oporavka i rehabilitacije nego kod ostalih terapija.

INDIBA SPORTSKE POVREDE

INDIBA je savršeno rešenje za aktivne ljude kojima je neophodan što brži oporavak. Intenzivno se koristi i u lečenju sportskih povreda i u širokom rasponu degenerativnih stanja povezanih sa godinama. To uključuje dislokacije, povrede skočnog zgloba, ožiljke i rane, ublažavanje bolova, povrede ligamenata kolena, cervikalnu patologiju, lumbago, išijas, povrede laktova i tetiva, povrede donjih udova, artritis i neuralne povrede.

INDIBA Activ deluje tako što izaziva porast temperature u ciljanim oblastima. Tretman je naročito uspešan u lečenju povreda koje ne odgovaraju na druge terapije. Zagrevanje povećava protok krvi, smanjuje edeme i poboljšava elastičnost oštećenih tkiva. Prilikom primene dve elektrode se postavljaju na telo. Jedna je aktivna i njom upravlja terapeut, adruga je pasivna i ostaje na istom mestu tokom čitavog tretmana. Kroz elektrode se primenjuje stimulativna struja kako bi se omogućila isporuka lekovite energije u ciljno područje. Proces traje oko 45 minuta, a jedina senzacija je topao i ugodan osećaj. INDIBA terapija je najefikasnija kada se svakodnevno primenjuje u kratkotrajnim sesijama.

Ukoliko želite da INDIBA postane deo i vašeg tretiranja brojnih patoloških stanja kontaktirajte nas odmah i saznajte sve o uslovima nabavljanja ovog revolucionarnog aparata.