INDIBA u podršci vrhunskom sportu

Nakon više od godinu dana od kako nas je pogodila pandemija korona virusom čini se da se situacija polako stavlja pod kontrolu i da se život koliko je to moguće vraća u normalu. Možda najbolji svedok toga su sportska borilišta koja ponovo postaju poprište interesantnih i dinamičnih nadmetanja. Olimpijske igre su najveća sportska manifestacija na svetu i njihovo prošlogodišnje odlaganje možda je najbolji pokazatelj koliko je pandemija pomerila sve iz temelja. Ipak propušteno će biti nadoknađeno od 22. jula do 8. avgusta u Tokiju, gde će se održati 32. Olimpijske igre. Očuvanje olimpijskog duha i duha sportskog viteštva simboli su pobede ljudskog duha nad svim izazovima.

indiba-u-podrsci-vrhunskom-sportu-1

Vrhunski sport zahteva velika odricanja i naporne treninge koje svaki sportista mora da podnese kako bi ostvario vrhunske rezultate. Rezultate vredne Olimpijskih igara. A upravo su povrede najveći neprijatelj sportista i nepredviđene okolnosti koje mogu da poremete planove i loše utiču na formu. Kako kod profesionalaca, tako i kod svih fizički aktivnih ljudi. Upravo zato je najbolja moguća nega u takvim neželjenim situacijama ono što je najvažnije. Efikasni tretmani koji brzo deluju i vraćaju na teren jesu ono što je neophodno. Stoga vam predstavljamo INDIBA Activ terapiju. Terapiju koja je već dugi niz godina vrlo popularna među vrhunskim sportistima i predstavlja vernog saveznika u ostvarivanju najboljih rezultata. Brojni sportisti iz raznih sportova imali su  koristi od Indiba tehnologije kako bi ostvarili vrhunske rezultate.

INDIBA Hall of Fame

Efikasni INDIBA tretmani se koriste, ali nisu ograničeni, za tretiranje burzitisa, tendinopatije, bolova u leđima, vratu, preloma, upala, trkačkog kolena i povrede mišiće. INDIBA Activ predstavlja najefikasnije rešenje ove vrste sa dugom istorijom uspešne primene. Samo u sportskoj medicini teniski prvaci Rafael Nadal i Garbinje Muguruza, Kristof Lemetr višestruki evropski prvak u sprintu, petostruki svetski prvak u triatlonu Francisco Havier Gomez Noja, moto trkač Aleks Rins, košarkaški klub Panatinaikos samo su neki od prezadovoljnih korisnika INDIBA tretmana.

indiba-u-podrsci-vrhunskom-sportu-2

Rezultati već nakon prvog tretmana

Iz kompanije Indiba predstavljen je novi uređaj AT7 koji uključuje najnapredniju tehnologiju uz zadržavanje najboljeg kvaliteta i sigurnosti koje klijenti žele. Novi uređaj AT7 odgovara na zahtev za prenosivošću, pri tome nudeći izvanredan kvalitet koji se očekuje od Indiba uređaja, uz dodatnu pogodnu opciju za lečenje pacijenata u klinici, kod kuće ili na terenu. Uređaj je lagan, prenosiv i lako se pomera.

Lečenje INDIBA Activ terapijom je neinvazivno i može pokazati zapažene rezultate već od prvog tretmana. Koristeći vrhunsku medicinsku tehnologiju, Indiba koristi struje visokih frekvencija za podizanje unutrašnje temperature ljudskog tkiva. To dovodi do povećanog dubinskog protoka krvi čime se utiče na povećanje kiseonika i hranljivih sastojaka, kao i stimulacije proliferacija i diferencijacija matičnih ćelija. Indiba Activ terapija će vašem telu pružiti više energije, dok će optimizovati vašu jonsku razmenu kako bi uravnotežila električni potencijal vašeg tkiva. Bezbednim i postepenim povećanjem temperature delova vašeg tela omogućava se pravilno kretanje jona kroz ćelijsku membranu, što povećava cirkulaciju i podstiče proizvodnju kolagena.  Zapravo, INDIBA je jedina trenutno dostupna tehnologija čija je frekvencija pogodna za mobilizaciju jona kroz ćelijsku membranu.

Povišena temperatura usled uvećanog unosa kiseonika ubrzava zarastanje tkiva, povećavajući tako rastegljivost kolagenih tkiva, smanjujući grčeve mišića i ubrzavajući resorpciju hematoma. Jedinstveni efekti i prednosti INDIBA terapije, razvijeni godinama naučnog istraživanja, dobro su poznati brojnim zadovoljnim klijentima. Zapravo, INDIBA ima preko 300 kliničkih radova i studija, koje potvrđuju efikasnost ove tehnologije.

Sineks Medical je odavno prepoznao jedinstvenost i revolucionarnost Indiba terapije i potrudio se da omogući dostupnost Indiba uređaja i na našem tržištu. U nameri da izađemo u susret našim klijentima i omogućimo momentalno korišćenje Indiba Activ aparata, obezbedili smo za vas različite opcije kupovine i finansiranja koje Vam pomažu da već od prvog dana ostvarujete sjajne rezultate. Kontaktirajte nas i saznajte sve detalje!