INDIBA transformiše korisničko iskustvo sa personalizovanom mobilnom aplikacijom

INDIBA kvalitet leži u njenoj najsavremenijoj tehnologiji i dokazanoj efikasnosti. Sa svojom naprednom radiofrekventnom isporukom energije, INDIBA stimuliše proizvodnju kolagena i regeneraciju tkiva, nudeći superiorne rezultate u poređenju sa tradicionalnim metodama. Neinvazivna priroda INDIBA tretmana i sposobnost kombinovanja sa drugim tretmanima čine je svestranim i veoma traženim izborom kako za pacijente, tako i za lekare. INDIBA ide korak dalje u građenju odnosa i izlaženju u susret potrebama svojih korisnika.

INDIBA koja je svetski lider u oblasti fizioterapije, estetike i veterinarskih terapijskih rešenja, lansirala je My INDIBA aplikaciju, inovativnu mobilnu aplikaciju dizajniranu da svojim klijentima pruži visoko personalizovano iskustvo. Sa potpuno novom aplikacijom My INDIBA, klijenti sada mogu bez napora da pristupe ključnim informacijama o uređaju, učestvuju u angažovanim vebinarima i sesijama obuke i istražuju širok spektar marketinških materijala.

My INDIBA aplikacija nudi visokopersonalizovano iskustvo zasnovano na specifičnim profilima svakog klijenta.

S obzirom na to da podaci govore da se oko 90% vremena provedenog na pametnim telefonima troši na aplikacije, u INDIBA Grupi smo identifikovali potrebu za stvaranjem ekskluzivnog kanala za naše cenjene klijente i prepoznali hitnu potražnju za kvalitetnom postprodajnom uslugom.

Stoga smo preduzeli hrabar korak i kreirali aplikaciju My INDIBA, revolucionarnu aplikaciju koja u potpunosti redefiniše način na koji komuniciramo sa njima. Veoma smo uzbuđeni što možemo da predstavimo ovu novu eru korisničke usluge”, izjavio je Remco Schmitz, izvršni direktor INDIBA grupe.

Sa primarnom svrhom uspostavljanja direktnog i specijalizovanog komunikacionog kanala, aplikacija implementira centralizovani sistem podrške koji garantuje kvalitetniji postprodajni servis, prilagođen kupljenim uređajima i individualnom profilu svakog klijenta. U kompaniji INDIBA su identifikovali potrebu za kreiranjem ekskluzivnog kanala za kupce.

Nova aplikacija korisnicima pruža ekskluzivne usluge prilagođene njihovim potrebama, pokazujući stalnu posvećenost kompanije tehnološkim inovacijama.

Ove usluge obuhvataju četiri glavna odeljka, koji nude različite funkcionalnosti i prednosti. My device: koji nudi detaljne informacije o uređajima i dodacima; Learning: sa vebinarima i obukom za unapređenje veština i znanja klijenata; Promote: pristup marketinškim materijalima i prodajnim prezentacijama, čime se promoviše efikasna promocija INDIBA proizvoda; i Support: sa direktnom komunikacijom i brzom reakcijom od strane INDIBA.

Sa aplikacijom My INDIBA, razvili smo inovativno hibridno rešenje koje omogućava našim klijentima da mu lako pristupe preko svojih mobilnih telefona, kao i preko veb verzije. Ova aplikacija, kompatibilna sa svim INDIBA klijentima kroz sve brendove i regione, dizajnirana je da pruži globalno iskustvo. Štaviše, obezbedili smo njenu dostupnost nudeći je na više jezika, uključujući engleski, španski, francuski i italijanski“, potvrdio je Jefferson de Souza, globalni direktor marketinga kompanije.

Tokom 2023. i 2024. godine, My INDIBA aplikacija će nastaviti da se razvija, sa planovima za implementaciju različitih ažuriranja i proširenje funkcija radi poboljšanja i personalizacije korisničkog iskustva.