INDIBA je vodeća radiofrekventna terapija

INDIBA postaje jedna od najpopularnijih terapija u plastičnoj i rekonstruktivnoj hirurgiji. Tehnologija koja se zaista istakla među konkurencijom. INDIBA je napredni radiofrekventni uređaj koji se može koristiti u raznim estetskim i rekonstruktivnim procedurama. U ovom tekstu govorićemo o prednostima korišćenja INDIBA tehnologije u hirurgiji, kao i o zadovoljstvu koje su klijenti iskazali njenom upotrebom.

Klinički dokazani rezultati

INDIBA sistem klinički dokumentovano pomaže u ubrzavanju lečenja tkiva i ubrzavanju proces zarastanja i oporavka, dok istovremeno smanjuje bol, upalu, modrice i ožiljke. Saradnja sa prestižnim univerzitetima, bolnicama i istraživačkim centarima širom sveta rezultiralo je sa više od 500 naučnih referenci za INDIBA tehnologiju, i uključuje indeksirane članke, disertacije i doktorske teze koje demonstriraju efikasnost i sigurnost INDIBA tehnologije. Ovaj tretman takođe priprema ciljno područje za optimalne rezultate estetskih i kozmetičkih procedura.

Brojni zdravstveni benefiti

INDIBA tehnologija koristi radiofrekventnu energiju na 448 kHz dovodeći do tri biološka efekta, od kojih svaki funkcioniše na različitim temperaturama kako bi pružio određene prednosti. INDIBA Deep Care vam pruža tehnologiju čiji se efekti ne baziraju samo na temperaturi, već i na biostimulaciji i regeneraciji, a to su jedinstveni efekti primene bez povišenja temperature tkiva (subtermalni). Efekat poznat kao biostimulacija javlja se u subtermalnim uslovima (ispod telesne temperature). Na ovom nivou, omogućava višestruke prednosti, uključujući aktivaciju ćelijskog metabolizma, smanjenje bola i povećanje protoka krvi. Pošto se temperatura tkiva na ovom nivou ne povećava, pogodna je za tretiranje osetljivih delova tela.

INDIBA tretman pruža efikasne tretmane pre i posle operacije. Podstiče cirkulaciju limfe i krvi, pomaže u ublažavanju bolova i skraćuje vreme oporavka. Povećanjem arterijske cirkulacije i poboljšanjem protoka kiseonika u tkivu, efikasan je za lečenje otoka, edema i pokretljivosti zglobova.

Dodatna prednost IDIBA tehnologije u tretmanima pre i posle operacije je njeno trenutno ublažavanje bolova i efekat opšteg blagostanja, koji aktivira prirodne mehanizme regeneracije tela.

Vaskularizacija, proces rasta krvnih sudova u tkivo kako bi se poboljšalo snabdevanje kiseonikom i hranljivim materijama, nastaje kada temperatura elektroda dostigne termičke uslove (umerena temperatura). Prednosti primene INDIBA tretmana na ovom nivou uključuju oksigenaciju tkiva i ćelija i smanjenje otoka nakon operacije. Radiofrekventna energija stimuliše protok krvi i oksigenaciju ciljanog područja, što pomaže u smanjenju upale i ubrzavanju zarastanja tkiva. Ovo može biti posebno korisno u rekonstruktivnim operacijama gde se pacijent oporavlja od povrede ili traume.

Hiperaktivacija nastaje kada temperatura elektrode dostigne hipertermalne uslove (visoka temperatura). Primenom tretmana na ovom nivou može se poboljšati izgled ožiljaka i drugih vrsta fibroznog tkiva, kao  i podstaći proizvodnja kolagena i promovisanje regeneracije tkiva.

Napredna tehnologija za vrhunske rezultate

INDIBA uređaji su veoma napredni i nude precizna i prilagodljiva podešavanja kako bi se osigurali optimalni rezultati za svakog pacijenta.

Prednosti INDIBA tehnologije:

  • Olakšavanje nege i zarastanja rana (fibroza)
  • Poboljšanje drenaže i brzine oporavka
  • Smanjuje modrice
  • Smanjuje upalu
  • Poboljšava opšte stanje ožiljaka
  • Smanjuje bol

Ciljno područje se tretira klinički dokazanim Proionic sistemom radio frekvencije u dva režima rada. Energija monopolarne radio frekvencije na 448 kHz se isporučuje duboko u dermis i subdermalni sloj kože. Energija je regenerativna, antiinflamatorna i stimuliše tkivo. Kao rezultat, ubrzava se ćelijski metabolizam, mikro cirkulacija i oksigenacija ćelija. Ovo dovodi do bržeg procesa zarastanja, proizovdnja kolagena i drugih bioloških prednosti. Tretman je siguran i efikasan sa vidljivim rezultatima već od prve sesije.

Sineks Medical je omogućio da i vi postanente vlasnik napredne INDIBA tehnologije i da značajno unapredite zdravlje vaših klijenata. Kontaktirajte nas odmah ili posetite naš izložbeni salon INDIBA Showroom i na licu mesta se uverite u sve prednosti INDIBA tehnologije.