INDIBA JE NOVI SPONZOR 2021 TOP RIDER LIGE

Kompanija za zaštitu zdravlja životinja INDIBA je novi sponzor BE 2021 Top Rider lige, čime je započeto novo i dinamično partnerstvo između INDIBA i BE.

 

BE Top Rider liga izračunava bodove na svim BE događajima tokom sezone. Pobednik se kruniše na kraju svake takmičarske godine. Poslednje dve godine BE Top Rider je Piggi March. Britanski Eventing može se pohvaliti nekim od najboljih vozača na svetu; konkurencija za prvo mesto u ligi na kraju godine je teška. Na kraju sezone 2020. Izzi Tailor završila je druga iza Piggi-a, a Tom McEvan je bio treći drugu godinu zaredom.
Olivia Szajna, šef marketinga britanskog Eventinga, prokomentarisala je, „Drago nam je što možemo da pozdravimo INDIBA na brodu kao sponzore British Eventing Top Rider lige i radujemo se što ćemo sa našim članovima podeliti više uvida u njihove inovativne proizvode.“

INDIBA revolucionarni terapeutski uređaj postao je neprocenjiv za bavljenje fizionomama konja i čoveka. Uređaj isporučuje radiofrekvenciju da stimuliše prirodni proces popravljanja tela, bez invazivnosti, pruža tretman bez bolova. Ovaj proces ubrzava oporavak od povreda i pomaže u upravljanju učinkom kod konja.

INDIBA menadžer za zemlju u Velikoj Britaniji i Irskoj, Ian Hopkins, rekao je „Ovo je fantastična prilika za nas da se udružimo sa sportskim telom visokog profila, koje takođe odražava našu bazu kupaca. Uz veliko angažovanje u timskim sportovima širom Velike Britanije i Irske, drago nam je što sponzorišemo BE Top Rider League i radujemo se razvoju našeg partnerstva tokom sledeće godine “.

Vest preuzeta sa:
https://www.britisheventing.com/news/indiba-join-be-as-the-new-sponsor-of-the-2021-top-rider-league