INDIBA Deep Care za zatezanje kože

Opuštena i naborana koža rezultat je prirodnog procesa starenja. U mladosti, naše telo proizvodi više kolagena i elastina. Ta proizvodnja se smanjuje i usporava kada napunimo trideset godina.

Jedan od najboljih načina da ponovo pokrenemo proizvodnju kolagena je pokretanje procesa zarastanja. U tome nam može pomoći INDIBA Deep Care i tretman za zatezanje kože.

Šta je INDIBA Deep Care?

Indiba je inovativni neinvazivni tretman koji koristi monopolarnu radiofrekventnu tehnologiju za povećanje proizvodnje kolagena. Sa INDIBA Deep Care aparatom dobijate vrhunske rezultate zatezanja kože.

Stimulišući hipertermiju, INDIBA Deep Care odlično deluje na tretiranje opuštene i naborane kože, kao i na smanjenje finih linija i bora. Kao što smo već rekli, INDIBA Deep Care pospešuje proizvodnju kolagena i daje izvanredne rezultate u zatezanju kože vrata.

Kako funkcioniše INDIBA Deep Care?

INDIBA šalje radiofrekventnu energiju direktno u duboki sloj kože (dermis) gde se nalaze kolagena vlakna. Tretman INDIBA Deep Care aparatom je nehirurški i neinvazivan. Ono što se postiže INDIBA Deep Care aparatom su:

  • Biostimulacija (subtermalna): aktivira brzinu metabolizma ćelija, povećava cirkulaciju i aktivira fibroblaste (ćelije koje proizvode kolagen)
  • Vaskularizacija (termalna): širi krvne sudove, što povećava protok krvi, poboljšava protok kiseonika, pojačava ćelijski metabolizam i podstiče drenažu
  • Hiperaktivacija (hipertermalna): razgrađuje masne naslage, pomaže u uklanjanju toksina, dodatno povećava ćelijski metabolizam i aktivira proizvodnju kolagena.

Tokom zarastanja, fibroblasti rade više da bi stvorili više kolagena. Kolagen tada gradi svež okvir za vašu kožu, dajući koži zategnutiji i mlađi izgled. Čak i nekoliko meseci nakon tretmana zatezanja kože INDIBA Deep Care aparatom, rezultati nastavljaju da se poboljšavaju.

indiba-deep-care-zatezanje-koze-1

Koje su prednosti INDIBA Deep Care aparata?

INDIBA pruža neverovatne rezultate i zato je jedan od omiljenih tretmana za zatezanje kože u svetu. INDIBA je brža od drugih tretmana. Tretman za zatezanje kože traje od 20 minuta do sat vremena, u zavisnosti od područja koje se tretira.

Nakon tretmana INDIBA Deep Care aparatom nije vam potreban oporavak. Sa INDIBA patentiranom radiofrekventnom energijom, možemo bezbedno da zategnemo kožu i izgladimo bore, a da pri tome pacijenti ne moraju da razmišljaju koliko će vremena trajati oporavak.

Jedna od najboljih stvari kod INDIBA Deep Care aparata je to što je za većinu ljudi tretman gotovo bezbolan. Možda ćete primetiti blagu nelagodnost kao što je osećaj zagrevanja. Još jedna od prednosti je to što sa INDIBA Deep Care aparatom možemo tretirati više područja: lice, bradu, vrat, stomak, butine, ruke i noge.

INDIBA Deep Care je odlična alternativa hirurškim zahvatima. Rezultati su vidljivi već posle 4 do 6 tretmana u razmaku od jedne do dve nedelje. INDIBA inovativna tehnologija predstavlja savršeno rešenje za vaše klijente.

Ukoliko želite da INDIBA Deep Care postane deo vaše ponude kontaktirajte nas za više informacija.