INDIBA Animal Health – vrhunska nega za životinje

Svaki odgovorni vlasnik životinja oseća veliku odgovornost da zaštiti dobrobit životinja o kojima se brine. Sa napretkom tehnologije i medicine i mogućnosti za pružanje vrhunske nege životinjama su porasle. Želimo da Vam prestavimo INDIBA Animal Health, uređaj specijalno kreiran od strane profesionalaca iz ovog sektora za upotrebu na životinjama. INDIBA je sistem fizioterapije koji se uspešno koristi za lečenje ljudi od 1983. godine. Ovaj sistem je jednako primenljiv i na životinjama.

indiba-animal-health-vrhunska-nega-za-zivotinje-1

INDIBA Animal Health je uređaj koji se može kombinovati sa bilo kojom drugom terapijskom tehnikom, kao što je ručna terapija, a rezultati su vrlo efikasni, jer doveode do opuštanja kod životinje i poboljšavaju oporavak tkiva, elastičnost i sposobnost regeneracije ćelija.

Prednosti INDIBA uređaja

To je terapeutski alat koji omogućava rehabilitaciju i oporavak povreda, bilo konzervativnom metodom ili kao posthirurška terapija, u znatno kraćem vremeskom periodu i sa najmanje moguće recidiva, zbog svojih biostimulativnih efekata na ćelijskom nivou koji omogućavaju stvaranje zdravog tkiva.

INDIBA Animal Health na ovaj način omogućava tretman bez povećanja temperature tkiva (biostimulacija), omogućavajući započinjanje lečenja u akutnim fazama ili u situacijama u kojima je hipertermija kontraindikovana.

INDIBA isporučuje elektromagnetnu struju pri konstantnoj i stabilnoj radiofrekvenciji od 448 kHz, što omogućava uređaju da ima subtermalni efekat biostimulacije. Ovo znači da životinju možete lečiti postoperativno, ali i u akutnoj fazi povrede. Frekvencija od 448kHz pokreće linearni protok jona koji rezultira međućelijskom razmenom i kaskadom biohemijskih procesa u ćelijama. Na ovaj način dolazi do toplotnog efekta duboko u tkivu.

Sigurna i efikasna terapija

Kroz brojna istraživanja osigurali smo da je naša tehnologija sigurna i efikasna terapija, koja doprinosi blagostanju i poboljšanju kvaliteta života lečenih životinja. INDIBA Animal Health deluje tako što aktivira prirodne mehanizme tela za regeneraciju i rehabilitaciju. To čini ćelijskom biostimulacijom, povećavajući duboki protok krvi i pružajući olakšanje bola. Indiba stimuliše povređena tkiva da aktiviraju prirodne antiinflamatorne procese i procese oporavka, postižući izuzetne rezultate u pogledu efikasnosti i brzog delovanja. Takođe stimuliše limfnu drenažu, čime ubrzava eliminaciju toksina koji usporavaju procese zarastanja.

indiba-animal-health-vrhunska-nega-za-zivotinje-2

Sesije tretmana traju manje od 1 sata i mogu se koristiti za lečenje specifičnih povreda i otoka, kao i za opšte poboljšanje funkcije tkiva i oporavak velikih mišićnih grupa, te stoga ima ulogu u održavanju performansi i smanjenju rizika od povreda. Indiba takođe može pomoći u poboljšanju perfuzije i funkcije organa.

U veterinarskoj medicini studije na konjima i kućnim ljubimcima imale su izvanredne rezultate na oporavku od povreda i lečenju bolova. INDIBA Animal Health je omogućio postizanje vrhunskih rezultata u lečenju u relativno brzom vremenskom periodu.

Sineks Medical omogućio je distribuciju ovih fantastičnih uređaja i na našem tržištu. Ukoliko želite da saznate kako do INDIBA Animal Health uređaja pošaljite nam upit, a mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Novim korisnicima pružamo indukcijske treninge, ali i osnovne i napredne kurseve za upotrebu INDIBA Animal Health uz stalnu tehničku podršku, a kako bi smo pomogli našim klijentima da postignu najbolje rezultate u radu sa svojim pacijentima.