INDIBA Animal Health na Fakultetu veterinarske medicine

Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo vas da je kompanija Sineks Medical, distributer renomiranog španskog proizvođača aparata za rehabilitaciju životinja započela saradnju sa Fakultetom veterinarske medicine iz Beograda.

Kompanija INDIBA Animal Health iz Barselone je odlučila da prvi korisnici ovog jedinstvenog uređaja za rehabilitaciju životinja budu upravo pacijenti katedre za malu praksu Veterinarskog fakulteta u Beogradu.

Danas su naši saradnici imali zadovoljstvo da posete ovu visokoškolsku ustanovu kako bi predstavili sve prednosti INDIBA Animal Health uređaja i INDIBA terapije za kućne ljubimce i male životinje. INDIBA Animal Health je brend INDIBA posvećen isključivo veterinarskom sektoru. Protokoli za mnogobrojne terapije mogu se prilagoditi većini životinjskih vrsta i svakodnevnoj upotrebi u veterinarskoj praksi.

INDIBA Animal Health uređaji i protokoli razvijeni su od strane veterinara i specijalista za rehabilitaciju životinja. Velika važnost pridaje se ispravnosti upotrebe INDIBA tehnologije, kao i njene bezbednosti i efikasnosti u radu sa malim životinjama.

Naročito nam je drago da je Fakultet veterinarske medicine prepoznao da će korišćenje INDIBA Animal Health uređaja moći u svoju prasku da uvede najnovija dostignuća tehnologije i nauke u oblasti lečenja životinja što će doprineti mnogo bržem oporavku naših dragih pacijenata – ljubimaca.