Merreni me fizioterapi?

A e dini se ekziston teknologjia, e cila në mënyrë jo invaziv, me terapi me radiofrekuencë, arrin rezultate fantastike menjëherë pas trajtimit të parë?

Çfarë është INDIBA?

Udhëheqësi global në fushën e zgjidhjeve me frekuenca të radios për fizioterapi, tregje estetike dhe veterinare, ndërsa i njohur në botë për hulumtimet shkencore të kryera në 35 vitet e fundit. Teknologjia jonë revolucionare e bazuar në frekuencën prej 448kHz ka ndihmuar njerëzit të përmirësojnë jetën e tyre dhe të rikuperohen më shpejt nga lëndimet.

Merreni me fizioterapi?

A e dini se ekziston teknologjia, e cila në mënyrë jo invaziv, me terapi me radiofrekuencë, arrin rezultate fantastike menjëherë pas trajtimit të parë?

Çfarë është INDIBA?

Udhëheqësi global në fushën e zgjidhjeve me frekuenca të radios për fizioterapi, tregje estetike dhe veterinare, ndërsa i njohur në botë për hulumtimet shkencore të kryera në 35 vitet e fundit. Teknologjia jonë revolucionare e bazuar në frekuencën prej 448kHz ka ndihmuar njerëzit të përmirësojnë jetën e tyre dhe të rikuperohen më shpejt nga lëndimet.

INDIBA ACTIV përshpejton rikuperimin madje deri në 10 herë.

Një përvojë e krijuar në vitin 1983. me më shumë se 20,000 pajisje në të gjithë botën. INDIBA Activ është një mjet i përshtatshëm, i sigurt dhe i saktë për pacientët me terapi fizike. Kjo terapi potencialisht rrit efektivitetin e trajtimit të fizioterapistit me rezultate të dukshme që nga trajtimi i parë. Ne nuk themi ashtu, thonë klientët tanë.

 

Trajtimi me radiofrekuencë po fiton gjithnjë e më shumë popullaritet, kurse INDIBA ndihmon në zvogëlimin e dhimbjes pas vetëm një trajtimi. Ky është një proces plotësisht i sigurt dhe pa dhimbje.

Zgjidhja për problemet tuaja.

INDIBA ACTIV përshpejton rikuperimin madje deri në 10 herë.

Një përvojë e krijuar në vitin 1983. me më shumë se 20,000 pajisje në të gjithë botën. INDIBA Activ është një mjet i përshtatshëm, i sigurt dhe i saktë për pacientët me terapi fizike. Kjo terapi potencialisht rrit efektivitetin e trajtimit të fizioterapistit me rezultate të dukshme që nga trajtimi i parë. Ne nuk themi ashtu, thonë klientët tanë.

Trajtimi me radiofrekuencë po fiton gjithnjë e më shumë popullaritet, kurse INDIBA ndihmon në zvogëlimin e dhimbjes pas vetëm një trajtimi. Ky është një proces plotësisht i sigurt dhe pa dhimbje.

Zgjidhja për problemet tuaja.

INDIBA® – terapi me radiofrekuencë

Nuk ekziston asnjë kompani në këtë fushë që ka investuar aq shumë në kërkime dhe studime shkencore, siç është rasti me INDIBA S.A. nga Spanja.
Për më shumë se 35 vjet dhe me mbi 300 punime shkencore dhe studime klinike, është provuar se për të arritur rezultatet më të mira në terapinë me radiofrekuencë, të njëjtat duhet të zbatohen në frekuencë prej 448 kHz.

Më shumë se 170 referenca të publikuara dhe teza akademike mbështesin efektivitetin e terapisë INDIBA®

Fizioterapistët, dermatologët, kirurgët plastikë dhe estetistët kryesorë përdorin çdo ditë pajisjet INDIBA® në të gjithë botën për të rivitalizuar jetën e pacientëve të tyre.

INDIBA® – terapi me radiofrekuencë

Nuk ekziston asnjë kompani në këtë fushë që ka investuar aq shumë në kërkime dhe studime shkencore, siç është rasti me INDIBA S.A. nga Spanja.
Për më shumë se 35 vjet dhe me mbi 300 punime shkencore dhe studime klinike, është provuar se për të arritur rezultatet më të mira në terapinë me radiofrekuencë, të njëjtat duhet të zbatohen në frekuencë prej 448 kHz.

Më shumë se 170 referenca të publikuara dhe teza akademike mbështesin efektivitetin e terapisë INDIBA®

Fizioterapistët, dermatologët, kirurgët plastikë dhe estetistët kryesorë përdorin çdo ditë pajisjet INDIBA® në të gjithë botën për të rivitalizuar jetën e pacientëve të tyre.

Si funksionon terapia me radiofrekuencë INDIBA®?

Sistemet INDIBA gjenerojnë një valë elektromagnetike në frekuencën e saktë prej 448 kHz për të arritur efektin bio-stimulues dhe/ose termik.
Në hulumtimet e publikuara është provuar se ekzistojnë efektet pozitive duke rritur rrjedhën e thellë të gjakut (Kumaran dhe Watson 2017), gjë që ndikon në rritjen e oksigjenit dhe lëndëve ushqyese, si dhe se terapia INDIBA® stimulon proliferimin dhe diferencimin e qelizave burimore (Hernandez-Bule et al. 2014a.b), gjë për të cilën kanë treguar studimet molekulare të kryera.

Trajtimet INDIBA® janë zgjidhje jo invazive për problemet më të zakonshme të mjekësisë estetike, kirurgjisë plastike, dermatologjisë, mjekësisë sportive, terapisë fizike dhe bukurisë.

indiba-albania-at7
indiba-albania-at7

Si funksionon terapia me radiofrekuencë INDIBA®?

Sistemet INDIBA gjenerojnë një valë elektromagnetike në frekuencën e saktë prej 448 kHz për të arritur efektin bio-stimulues dhe/ose termik.
Në hulumtimet e publikuara është provuar se ekzistojnë efektet pozitive duke rritur rrjedhën e thellë të gjakut (Kumaran dhe Watson 2017), gjë që ndikon në rritjen e oksigjenit dhe lëndëve ushqyese, si dhe se terapia INDIBA® stimulon proliferimin dhe diferencimin e qelizave burimore (Hernandez-Bule et al. 2014a.b), gjë për të cilën kanë treguar studimet molekulare të kryera.

Trajtimet INDIBA® janë zgjidhje jo invazive për problemet më të zakonshme të mjekësisë estetike, kirurgjisë plastike, dermatologjisë, mjekësisë sportive, terapisë fizike dhe bukurisë.

Terapia me radiofrekuencë INDIBA® ACTIV

mund të përdoret në fushat kryesore vijuese:

  • fizioterapi
  • rehabilitim
  • shëndetin e legenit
  • mjekësi sportive
  • fizioestetikë.

Trajtimet INDIBA® ACTIV mund të integrohen me fizioterapi manuale për të marrë rezultatet më të mira të trajtimit. Teknologjia INDIBA mund të përdoret për të plotësuar trajtimin manual, duke përshpejtuar procesin e rikuperimit të indeve të dëmtuara, si në fazën inflamatore ashtu edhe në fazën kronike. Me përdorimin e pajisjeve INDIBA® mund të ndikohet në përmirësimin e performancave, por edhe në qëllime të menaxhimit të dhimbjes. Rezultatet janë të dukshme pas vetëm disa trajtimeve.

Terapia me radiofrekuencë INDIBA® ACTIV

mund të përdoret në fushat kryesore vijuese:

  • fizioterapi
  • rehabilitim
  • shëndetin e legenit
  • mjekësi sportive
  • fizioestetikë.

Trajtimet INDIBA® ACTIV mund të integrohen me fizioterapi manuale për të marrë rezultatet më të mira të trajtimit. Teknologjia INDIBA mund të përdoret për të plotësuar trajtimin manual, duke përshpejtuar procesin e rikuperimit të indeve të dëmtuara, si në fazën inflamatore ashtu edhe në fazën kronike. Me përdorimin e pajisjeve INDIBA® mund të ndikohet në përmirësimin e performancave, por edhe në qëllime të menaxhimit të dhimbjes. Rezultatet janë të dukshme pas vetëm disa trajtimeve.

Na dërgoni pyetje, kurse ne do t’ju kontaktojmë përmes telefonit apo emailit!