INDIBA Activ CT9 efikasno eliminiše bol

Bol može biti iscrpljujući i frustrirajući. Može ometati san, posao, aktivnosti i kvalitetno vreme sa prijateljima i porodicom. Lečenje bola pruža olakšanje kako biste mogli da uživate u životu. Da bi profesionalni sportisti trenirali i takmičili se na vrhunskom nivou performansi, neophodno je da efikasno i efektivno upravljaju svojim bolom. Razumevanje uzroka i primena efikasnih načina da se nosite sa svojim bolom može poboljšati kvalitet vašeg života. Ukoliko tražite nove načine za efikasno smanjenje bola i podsticanje oporavka odgovor je INDIBA Activ CT9.

indiba-activ-efikasno-eliminise-bol-1

Naučno potvrđena terapija

INDIBA Activ CT9 je zasnovan na naučnim dokazima sa svetski poznatih univerziteta, bolnica i istraživačkih centara. Sa termičkim i subtermalnim efektima, INDIBA uređaj je u stanju da umanji bol, reguliše procese ćelijskog metabolizma, regeneriše tkivo, stimuliše i diferencira matične ćelije, aktivira protok krvi i smanji upalu kroz stabilnu frekvenciju od 448 kHz i odgovarajuće protokole.

CT9 uređaj pretvara električnu struju u fiksnu stabilnu frekvenciju od 448 kHz, povećavajući jonsku razmenu na ćelijskom nivou koja podstiče oporavak tkiva i pomaže u kontroli bola. CT9 uređaj omogućavaj da tretmani budu isporučeni na bezbedan i efikasan način kako za pacijente tako i za kliničare. Integracija dva režima rada, CAP i RES, kao i niska i visoka izlazna snaga, olakšava postizanje subtermalnih i termičkih efekata. Ovo omogućava efikasnu terapiju u svim fazama povrede, bilo da je ona akutna ili hronična.

Glavni cilj INDIBA CT9 aparata je lečenje akutnih povreda. Osim toga pomaže pri regeneraciji i opuštanju tkiva, te kod hroničnog bola i zamora mišića, a koristi se i za pripreme za takmičenja i u prevenciji nastanka povreda.

Rešenje za brojne uzroke bola

Efikasni tretmani INDIBA Activ CT9 uključuju, ali nisu ograničeni na, burzitis, kapsulitis (upala kapsule ramenog zgloba), tendinopatiju, bol u donjem delu leđa, bol u vratu, modrice, prelome, upalu, hondromalaciju i povrede mišića.

INDIBA-ina klinički dokazana frekvencija od 448 kHz, pruža niz prednosti lečenja koje se mogu kombinovati sa ručnom terapijom i drugim terapijskim tehnikama. Ova kombinacija, zajedno sa adekvatnim kliničkim znanjem, pomaže u ostvarivanju zavidnih rezultata:

  • Pružanje analgetičkog efekta
  • Povećanje zapremine i intenziteta dubokog krvotoka u telu
  • Povećana isporuka kiseonika i hranljivih materija
  • Podizanje temperature tkiva
  • Ubrzavanje metabolizma
  • Upravljanje inflamacijom
  • Normalizacija ćelijske funkcije obnavljanjem potencijala ćelijske membrane
  • Stimulacija proliferacije matičnih ćelija
  • Postizanje jonske ravnoteže

Prednosti INDIBA terapije

Jedinstveni efekti i prednosti INDIBA tehnologije su dobro poznati njenim korisnicima i podržani godinama naučnih istraživanja. INDIBA ima preko 300 kliničkih radova i studija, koji potvrđuju efikasnost i sigurnost njene tehnologije. INDIBA je dokazana i višenamenska terapija koja se koristi u uspešnom lečenju sportskih povreda, degenerativnih stanja, kao i u rešavanju estetskih problema.

indiba-activ-efikasno-eliminise-bol-2

INDIBA Activ Cell Therapy predstavlja najefikasnije rešenje te vrste sa dugom evidencijom uspeha. Brojni vrhunski sportisti su se zahvaljujući INDIBA tretmanima uspešno opravljali od povreda i produžili svoj aktivni profesionalni životni vek.

Među prednostima za pacijente koji se leče INDIBA terapijom, usled snažne stimulacije ćelija i unutrašnjeg kapaciteta samoizlečenja tkiva, su skraćeno vreme i stabilni obrasci oporavka.

Pružite svojim klijentima brzo i efikasno oslobađanje od bola pomoću najsavremenije tehnologije i izdvojite se od konkurencije. Sineks Medical je dugogodišnji partner kompanije INDIBA i nudi specijalne pogodnosti za kupovinu njihovih medicinski uređaja. Kontaktirajte nas i saznajte kako na najlakši način do INDIBA uređaja.