Indiba-Burzitis

EFIKASAN TRETMAN BURZITISA INDIBA TERAPIJOM

Burze su vrećice punjene tečnošću koje se nalaze oko vaših zglobova. U ljudskom telu ih ima oko 150. One okružuju područja gde se tetive, koža i mišićno tkivo dodiruju sa kostima.
Njihovo podmazivanje pomaže u smanjenju trenja tokom kretanja.
Burzitis je upala ovih vrećica. Upaljene burze uzrokuju bol i nelagodu na zahvaćenom mestu. Takođe ovo ograničava pokretljivost zglobova.

Glavni simptomi burzitisa

Bol

Oticanje

Crvenilo

Bubrenje burze

Određeni tipovi burzitisa imaju svoje specifične simptome u zavisnosti od mesta gde se problem pojavio.
Postoji nekoliko tipova burzitisa. Ovo stanje može biti hronično ili akutno. Hronično stanje je redovna pojava bolova, dok akutno podrazumeva iznenadnu pojavu simptoma.
Ako prekomerno upotrebljavate zglob u sportu ili na poslu, dugo ga izlažete većem pritisku ili doživite iznenadnu povredu, burza se može upaliti. Vrećica se puni dodatnom tečnošću, zbog čega vrši pritisak na obližnje tkivo.

Prvi znak je bol, zajedno sa oteklinom i osetljivošću povređenog predela.
Kod svakoga može da se razvije burzitis, ali ipak određeni faktori mogu da uvećaju rizik. Godine, bavljenje određenim profesijama koje zahtevaju veće opterećenje zglobova ili repetitivne pokrete ili određena medicinska stanja poput gihta, dijabetesa i reumatidnog artritisa mogu uzrokovati pojavu burzitisa.
Burza u bilo kom delu tela može biti pogođena, ali burzitis je verovatniji na određenim mestima. Ljudi koji imaju burzitis osećaće bol na mestu upale.

Oblasti u kojima se burzitis najčešće javlja su:

Ramena

Laktovi

Kolena

Gležnjevi

Kukovi

Butine

Tretman burzitisa INDIBA terapijom

U akutnim i hroničnim stanjima INDIBA biostimulacija kombinovana je sa efektom dubokog zagrevanja koji traje preko 45 minuta i kojim se značajno poboljšava protok krvi. Ovo omogućuje isporuku velike količine hranljivih materija i kiseonika, samim time i energije potrebne za podsticanje isceljenja tkiva koja su zahvaćena upalnim procesima.
Proces prirodnog ozdravljenja biva podstaknut i ubrzan delovanjem INDIBA Activ uređaja. Frekvencija od precizno 448kHz se stvara kako bi se postigla biostimulacija tkiva.

INDIBA Activ postaje sve popularniji uređaj na globalnom nivou i biva preporučen od sve većeg broja zadovoljnih pacijenata, kako profesionalnih sportista, tako i onih koji su osetili dobrobiti korišćenja ovog uređaja. INDIBA nudi rešenje za širok raspon muskuloskeltalnih problema.

Sineks medical se bavi zastupanjem i distribucijom inovativne INDIBA tehnologije. Proverite lokacije naših partnera gde se možete lečiti INDIBA uređajima.

Indiba aparat