EDNA Pro je jedinstvena

INDIBA je postala sinonim za naprednu tehnologiju radiofrekventne terapije, sa brojnim dokazanim dejstvima i studijama koje pokazuju njenu efikasnost. Deep Beauty program se izdvojio sa svojim specifičnim benefitima u kozmetici i velnes industriji. INDIBA Deep Beauty se koristi u najprestižnijim salonima lepote i velnes centrima širom sveta. Sa preko 30.000 uređaja instaliranih širom sveta od 1983. godine, INDBA tehnologija je postala merilo kvaliteta za kozmetičare koji praktikuju radiofrekventne tretmane.

edna-pro-je-jedinstvena-1

Sineks Medical je dugogodišnji partner kompanije INDIBA i sa velikim zadovoljstvom prestavlja svaki novitete koji donosi još veći kvalitet i pomake u industriji. EDNA Pro je nova generacija INDIBA Deep Beauty opreme koja uključuje novi INDIBA Cell Boost Technology patent, koji optimizuje efekte delovanja, intenzivirajući i poboljšavajući rezultate tretmana. Stoga je EDNA Pro jedno od najboljih rešenja za lepotu, jer deluje iznutra, nudeći odlične estetske rezultate u tretmanima lica, tela i kose.

Uređaj sa brojnim benefitima

INDIBA EDNA Pro uređaji stimulišu funkciju zdravih ćelija i revitalizaciju kroz radiofrekventnu terapiju. INDIBA koristi svoj patentirani Proionic sistem, primenjujući specifičnu frekvenciju od 448 kHz koja proizvodi toplotne i subtermalne efekte, postižući primetne rezultate od prve sesije.

INDIBA EDNA Pro deluje dubinski, rebalansirajući ćelijsku razmenu jona, i na taj način omogućavajući da ćelije obnavljaju svoju prirodnu funkciju. Zbog toga tkivo kože vraća izgubljenu elastičnost, masnoće nestaje, kiseonik bolje protiče u ćelijama, uspostavlja se pravilna mikrocirkulacija i uopšte se koža podmlađuje i oživljava. INDIBA Proionic sistem generiše nekoliko bioloških procesa na ćelijskom nivou i tri osnovna dejstva u svim vrstama tkiva.

Sigurni i efikasni tretmani

INDIBA EDNA Pro utiče da se poboljša:

 

  • Biostimulacija (subtermalna)

Aktivira metabolizam ćelija, povećava cirkulaciju i aktivira fibroblaste.

  • Vaskularizacija (termalna)

Širi krvne sudove, povećava protok krvi, povećava snabdevanje tkiva i ćelija kiseonikom, ubrzava metabolizam ćelija i podstiče drenažu.

  • Hiperaktivacija (hipertermalna)

 

Razbija masne naslage, detoksikuje i podstiče drenažu toksina, povećava ćelijski metabolizam i podstiče proizvodnju kolagena.

edna-pro-je-jedinstvena-2

Uz INDIBA EDNA Pro, svojim klijentima možete ponuditi sigurne i efikasne tretmane koji pokrivaju širok spektar brige o lepoti. Vrhunski uređaj nove generacije sa Cell Boost tehnologijom i sjajnim rezultatima:

  • Rezultati vidljivi već od prve sesije
  • Prijatni, sigurni i personalizovani tretmani
  • Jedinstvena metodologija
  • Velika preciznost

Veći efekat učvršćivanja tkiva i maksimalna efikasnost, bez povećanja temperature, omogućava rad na osetljivijim područjima i može se prilagoditi svim tipovima kože i svim uslovima.

Budite lider, ponudite Vašim klijentima najbolja i najefikasnija rešenja. Sineks Medical je višegodišnji distributer INDBA patentirane tehnologije. Kontaktirajte nas i saznajte koji je najlakši put do INDIBA uređaja u Vašoj ponudi.