Dobitna kombinacija za mladalački izgled

Klinički je dokazano da Celergen ćelijska terapija u velikoj meri stimuliše prirodnu sposobnost vašeg tela da se izleči i vraća mladalački izgled. Celergen tretman pokreće podmlađivanje pojedinačnih ćelija. Ovaj proces obnove je ključan za održavanje tkiva i organa u optimalnom zdravlju. Revitalizujući i zamenjujući mrtve i oštećene ćelije, Celergen pomaže u borbi protiv procesa starenja vraćajući mladalački izgled, povećavajući energiju i vitalnost.

dobitna-kombinacija-za-mladalacki-izgled-1

Jedinstvena prednost Celergena

 

Većina suplemenata se proizvodi korišćenjem intenzivne toplote koja uništava bioaktivne mikronutrijente koji promovišu zdravlje. Celergen se proizvodi korišćenjem posebne tehnologije hladne ekstrakcije koja je jedinstveno samo za ovaj proizvod i koja eliminiše toplotu kako bi zadržala originalnu bioaktivnost i potenciju. Ovo osigurava da hemijski integritet Celergena bude očuvan.

Moćan sastav

 

Veliku efikasnost Celergen duguje svom sastavu.

Kapsulirani sastojci morskih (ribljih) ćelijskih ekstrakata DNK, najmoćniji sastojak Celergena, potpuno je prirodan kompleks dobijen od morskih vrsta koje žive u dubokim okeanskim vodama koje nisu izložene zagađenju. Kliničke studije pokazuju da morski ćelijski ekstrakt DNK ima sledeće zdravstvene prednosti:

 • Smanjuje bolove u zglobovima i mišićima – Efikasno leči bolove u leđima, kukovima i kolenima povezanim sa osteoartritisom
 • Usporava starenje ćelija – Sprečava oštećenja izazvana napadima slobodnih radikala na DNK, proteine ​​i enzime, što produžava životni vek ćelija u celom telu
 • Povećava vitalnost – Poboljšava izdržljivost tokom treninga i ubrzava oporavak
 • Povećava nivoe energije – Primetno smanjuje ukupni fizički i mentalni umor
 • Poboljšava raspoloženje i kvalitet života – Smanjuje anksioznost i depresiju, kao i poboljšava kvalitet sna
 • Povećava funkciju mozga – poboljšava pamćenje i izoštrava mentalnu koncentraciju
dobitna-kombinacija-za-mladalacki-izgled-2

Peptid E kolagen, još jedan od esencijalnih sastojaka Celergena, sastoji se od potpuno prirodnog kolagena i peptida elastina u istim razmerama kao i ljudska koža. Poboljšava hidrataciju kože, povećavajući njenu elastičnost. Uz doslednu upotrebu, ovaj peptid takođe može doprineti zdravlju vaše kose i noktiju.

Kliničke studije pokazuju da peptid E kolagen ima sledeće zdravstvene prednosti:

 • Mlada i sjajna koža

Zateže opuštenu kožu, štiti od oštećenja životne sredine i smanjuje vidljive bore, staračke pega i ožiljaka u roku od nekoliko nedelja.

 • Oslobađanje od reumatoidnog artritisa

Zaustavlja progresivno oštećenje hrskavice i druge bolesti povezane sa zglobovima.

 • Ublažavanje bolova kod fibromialgije

Sprečava prenošenje bola i upale unutar zglobova omogućavajući reformisanje kolagenih vlakana, što poboljšava stanje hrskavice. Laka apsorpcija u telu i brza akumulacija hrskavice čini peptid E kolagen efikasnom terapijom protiv reumatoidnog artritisa i fibromialgije.

Hidro MN peptid, treći od esencijalnih sastojaka Celergena, ekstrakt je koji sadrži mešavinu hidrolizovanih proteina (uglavnom kolagena) i polisaharida (35-40% hondroitin sulfata).

 

Kliničke studije pokazuju da Hidro MN peptid ima sledeće zdravstvene prednosti:

 • Odlaže starenje kože

Štiti od UV zračenja i smanjuje pojavu bora, staračkih pega i proširenih kapilara

 • Održava tonus kože

Značajno poboljšava ravnotežu vlažnosti kože, što održava teksturu i elastičnost

 • Štiti od osteoartritisa

Obnavlja hrskavicu i druge zglobne strukture oštećene osteoartritisom

Poboljšava pokretljivost zglobova i smanjuje bol

Celergen kombinuje tri prirodne komponente – hondroitin, glukozamin i kolagen – dokazano efikasan i siguran u dugotrajnom lečenju osteoartritisa. Hidro MN peptid takođe štiti kožu i hrskavicu od oštećenja.

Resveratrol (ekstrakt iz pokožice grožđa) ima mnoge zdravstvene prednosti kao što su zaštita srca i krvnih sudova, snižavanje holesterola i zaštita od ugrušaka koji mogu izazvati srčani i moždani udar. Osnovno delovanje resveratrola je antioksidativno, neutrališe slobodne radikale, sprečava oksidaciju holesterola i podstiče rad prirodnih antioksidansa.

Mladalački izgled, ali i podmlađivanje celokupnog organizma nalazi se na dohvat ruke. Zadovoljite potrebu ne samo za spoljnom fizičkom lepotom, već neka prioritet bude opšte zdravlje i dobrobit vašeg organizma. Sineks Medical je zastupnik Celergen suplementa na našem tržištu. Kontaktirajte nas i saznajte kako do ovog fenomenalnog proizvoda koji može da vam povrati mladost.