Dermalni fileri nude mnogo više od uklanjanje bora

Proces starenja može uticati da se ljudi osećaju manje srećno i zadovoljno ili nesigurno svojim izgledom. Kako koža postaje manje zategnuta i prestaje da izgleda kao nekada, tako i rezultati starenja postaju sve vidljiviji. Ali postoje opcije koje vam omogućavaju da se ponovo osećate kao nekada. Dermalni fileri se mogu koristiti u različitim delovima lica kako bi se poboljšale različite karakteristike. Dermalni fileri kao što je MONALISA koriste za uklanjanje bora i linija na licu, ali isto tako vraćaju vlažnost i dodaju volumen koži. Fileri za lice stvaraju podmlađen izgled kako bi doprineli optimalnom mladalačkom izgledu.

Jedan od najpopularnijih tretmana

Dermalni fileri su postali jedan od najpopularnijih kozmetičkih tretmana u poslednjoj deceniji. Postoji mnogo razloga zašto pacijente privlače fileri, naročito za uklanjanje linija i bora. Ne samo da su minimalno invazivni tretman, već se smatraju sigurnijim i isplativijim u poređenju sa hirurškim opcijama, kao što je lifting lica. Dermalni fileri su takođe veoma raznovrsni sa širokim spektrom tipova dermalnih filera na tržištu.

Dermalni fileri nude mnogo više

Dermalni fileri smanjuju bore. Da, i sjajni su u tome! Ali prednosti dermalnih filera daleko prevazilaze privremeno smanjenje bora. Oni su dizajnirani tako da se suprotstave mnogim promenama na licu koje su povezane sa godinama, u rasponu od dubokih bora do opuštene kože i gubitka volumena mekog tkiva, inače poznatog kao deflacija lica.

Deflacija lica je proces uslovljen godinama koji obično počinje u ranim 30-im. Kako napreduje sa svakom godinom, verovatno ćete primetiti da vam obrazi deluju ravnije, slepoočnice izgledaju uže ili usne tanje nego što su nekada bile.

Možete koristiti dermalne filere da nadomestite gubitak volumena mekog tkiva vezanog za godine, podignete i zategnete opušteno tkivo kože ili značajno smanjite duboke bore oko očiju, obrva, nosa ili usta. Možete ih koristiti i za suptilno isticanje obraza, poboljšanje volumena usana, ispravljanje manjih udubljenja na koži ili za promenu konture vaše vilice.

Dermalni fileri sa hijaluronom

Iako su danas dostupni različiti fileri, fileri napravljeni sa hijaluronskom kiselinom su među najtraženijima i veoma se preporučuju. Sa toliko mnogo opcija dermalnih tretmana na tržištu, odabir pravog za vaše potrebe može izgledati izazovno. Zbog toga je važno da se konsultujete sa iskusnim lekarom koji može da proceni vaše specifične estetske ciljeve.

Jedna od glavnih karakteristika MONALISA dermalnih filera sa hijaluronskom kiselinom, jeste da zadržavaju efekat odličnog volumena već u početnom periodu procedure i vremenom se prirodno razgrađuju.

Pored dodavanja volumena ispod kože, MONALISA fileri sa hijaluronskom kiselinom takođe pomažu kod:

  • Zaglađivanje finih linija i bora
  • Hidriranja kože
  • Povećanja čvrstoće kože
  • Zatezanja kože
  • Konturiranja lica

Iako ćete primetiti poboljšanja odmah nakon ubrizgavanja MONALISA dermalnih filera, nije neuobičajeno da se pacijenti budu podvrgnuti na više od jednog tretmana kako bi dobili rezultate koje žele.

Sineks Medical sa ponosom može da istakne kompaniju GENOSS kao jednog od svojih partnera. Potrudili smo se da obezbedimo za Vas najkvalitetnije proizvode našeg partnera, MONALISA dermalne filere sa hijaluronom. Kontaktirajte nas odmah i saznajte kako do ovih fantastičnih proizvoda.