Celergen može pomoći u sprečavanju pojave degenerativnih bolesti mozga

Priroda je bitan faktor u održavanju emocionalnog, psihičkog i fizičkog zdravlja. Naš odnos sa prirodom je veoma važan i koristan za naše zdravlje. Ona je izvor brojnih elemenata koji imaju krucijalnu ulogu u održavanju zdravog organizma, vitalnosti i harmonije.

Sa starenjem, ćelije tela počinju da propadaju. One gube sposobnost regeneracije tkiva. Promene počinju da se pojavljuju na koži, unutrašnjim organima kao što su srce, polne žlezde, imuni sistem, i oni počinju da gube svoju funkcionalnu efikasnost. Jedna od posledica procesa starenja može biti i demencija.

Demencija je posledica starenja

Demencija je opšti izraz za gubitak pamćenja i druge kognitivne bolesti koje su dovoljno ozbiljne da ometaju svakodnevni život. Najčešći oblik je Alchajmerova bolest. Problem je u tome što niko zaista ne zna uzrok tome. Čak se kaže da je vodeći faktor rizika starost.

Alchajmerova bolest je progresivna bolest. U ranim fazama, gubitak pamćenja je blag, ali u kasnoj fazi Alchajmerove bolesti, ljudi gube sposobnost da reaguju na okruženje ili čak da razgovaraju. Trenutno ne postoji poznati lek za Alchajmerovu bolest, ali postoje tretmani koji mogu privremeno usporiti pogoršanje simptoma i poboljšati kvalitet života.

Priroda nudi rešenje

Preko 70% Zemlje je pokriveno okeanima koji su nastanjeni raznovrsnim živim organizmi. Morsko okruženje može biti iskorišćeno kao veliki izvor bioaktivnih supstanci koje se koriste u različitim oblastima uključujući farmaceutsku, kozmetičku i prehrambenu industriju.

Ćelijska terapija igra ogromnu ulogu u sprečavanju starenja i stoga može biti od pomoći u odlaganju pojave Alchajmerove bolesti. Celergen pomaže u zaštiti vašeg zdravlja obezbeđujući veoma važnu ishranu oštećenim ćelijama i pomaže u odlaganju pojave hroničnih degenerativnih bolesti. Celergen je moćan neinjekcioni tretman švajcarskom ćelijskom terapijom, koji stimuliše sopstvene prirodne isceliteljske moći organizma da pokrene oporavak i podmlađivanje ćelija, obezbeđujući biološki aktivne mikronutrijente i esencijalnu ishranu na ćelijskom nivou, podstičući proizvodnju proteina i enzima.

Studije su pokazale efikasnost

U studijama, ćelijski suplement iz Celergena je pozitivno uticao na anksioznost, mentalni umor, iracionalne strahove, poremećaje spavanja i depresiju, nakon samo 15 dana. Dok su antidepresivi i drugi farmaceutski lekovi standardni tretman za mentalne poremećaje i bolesti, mnogi otkrivaju da Celergen takođe nudi opipljive rezultate u ovoj oblasti.

Održivi metod prevencije

Pošto je glavni faktor rizika povezan sa Alchajmerovom bolešću starenje, Celergenova sposobnost da uspori starenje oporavkom i podmlađivanjem ćelija čini ga održivim metodom prevencije. Celergen će vam poboljšati raspoloženje, vratiti zadovoljstvo u svakodnevnim aktivnostima i bavljenju stvarima koje volite. Celergen umanjuje straha od Alchajmerove i drugih degenerativnih bolesti mozga usporavajući napredovanje nekih od ovih bolesti zamenom oštećenih ćelija u telu i vraćanjem vitalnosti i funkcionalnosti organa.

Sineks Medical je omogućio distribuciju ove moderne i efikasne ćelijske terapije i na našem tržištu. Kontaktirajte nas i saznajte kako da nabavite ovog moćnog saveznika protiv starenja već danas.