Snažan sistem ćelijske terapije

Iako nad procesom starenja uglavnom ne možemo imati kontrolu, želja da izgledamo mlađe podstakla je velike napore tokom ljudske istorije, a danas ogromnu industriju. Danas kozmetičke intervencije, šminka ili operacije mogu da ostvare zavidne rezultate kada je izgled u pitanju. Ali šta ako vam kažemo da postoji sasvim prirodan način da održite mladalački izgled? I to ne samo spoljnog izgleda, već celokupnog stanja i funkcija organizma. Da, u pitanju je ćelijska terapija.

snazan-sistem-celijske-terapije-1

Danas se trend nastojanja da izgledamo što mlađe širi po celom svetu. Nema sumnje da većina ljudi u svom mladalačkom izgledu oseća unutrašnje zadovoljstvo. Zašto bi postojala stigma u pogledu želje da izgledate mlađe? Ovo danas nije samo proritet slavnih i poznatih ličnosti. Upravo je ćelijski suplement Celergen rešenje koje danas svakome nudi mladalači izgled, ali i mladalački osećaj.

 

Jedinstveni proizvod

 

Ćelijska terapija je proces zamene oštećenih ili disfunkcionalnih ćelija novim, zdravim prenosom živih ćelija kod pacijenta. Ćelijska terapija se generalno smatra modernim i inovativnim oblikom lečenja. Međutim, sposobnost poboljšanja zdravlja ili performansi pojedinaca korišćenjem ćelijske terapije davno je u upotrebi, mnogo pre otkrića same ćelije. Razumevanje ćelijskih funkcija i ishoda patologija na ćelijama zahtevalo je nekoliko stotina godina napretka. Upravo je veliki napredak u svim granama medicine omogućio pojavu novih revolucinarnih tretmana.

snazan-sistem-celijske-terapije-2

Najnoviji trendovi u industriji lepote ukazuju na potrebu ne samo za spoljnom fizičkom lepotom, već i sa prioritetom na opšte zdravlje i dobrobit. Sa ovim trenutnim fokusom koji spaja potrebu da izgledate mladoliko sa ciljem poboljšanja zdravlja i vitalnosti, na tržištu se pojavio jedinstveni proizvod Celergen. Celergen je snažan, višenamenski sistem ćelijske terapije koji pomaže u izgradnji i prevenciji, obnovi i saniranju vašeg tela, bez obzira na godine. Osmišljen i kreiran u Švajcarskoj, Celergen je revolucionarni korak u očuvanju zdravlja kao prva oralna ćelijska terapija na svetu. Celergen pomaže u borbi protiv starenja, produžavanju mladosti i povećanju vitalnosti.

Moćni sastojci za ishranu ćelija

 

Suplement se uzima vrlo jednostavno, jednom dnevno i donosi velike prednosti tokom vremena. Nakon što uzmete suplement, preporučeno sa punom čašom vode, Celergen se apsorbuje u tankom crevu. Suplement tada zaobilazi okruženje želudačne kiseline, što omogućuje optimalno okruženje za apsorpciju i povećava efikasnost proizvoda. Kada Celergen uđe u krvotok, počinje željeni ćelijski poporavak. Vaše telo transportuje aktivne sastojke iz suplementa direktno u područja kojima je najpotrebniji. Takođe, važno je napomenuti da je korišćenje Celergena dugotrajan tretman. U stvari, dnevna doza Celergena se preporučuje najmanje tri do šest meseci kako bi se postigao pun potencijal ovog suplementa.

snazan-sistem-celijske-terapije-3

Suplement Celergen podržava ishranu ćelija i predstavlja sveobuhvatan proizvod koji poboljšava funkciju ćelija. Suplement se proizvodi pomoću švajcarske tehnologije ekstrakcije DNK hladnog procesa, koja je jedinstvena samo za ovaj proizvod. Osim toga, Celergen sadrži nekoliko moćnih sastojaka protiv starenja koje drugi dodaci nemaju. Ovo uključuje BioDNK ćelijski morski kompleks, peptid E kolagen i hidro MN peptid. Ova jedinjenja podržavaju ishranu ćelija i olakšavaju prirodne funkcije i procese u telu.

Druge prednosti uzimanja Celergen suplementa su:

 

  • Poboljšava vitalnost
  • Osvežava ton kože i ten i smanjuje bore
  • Jača imuni sistema
  • Poboljšava nivo izdržljivosti i energije
  • Smanjuje bol od osteoartritisa i reumatoidnog artritisa
  • Poboljšava cirkulacija krvi
  • Poboljšava kontrolu šećera u krvi
  • Poboljšava seksualni nagon i potenciju
  • Reguliše i popravlja san

Mnoge naučne studije su sprovedene kako bi pružile čvrste dokaze da je Celergen efikasan. Osim toga, ove studije pokazuju da Celergen ne samo da poboljšava izgled kože, već utiče i na mnoge druge faktore starenja.

Sineks Medical je dugogodišnji distributer Celergen tableta na našem tržištu. Lako i jednostavno do mladalačkog izgleda i velike vitalnosti organizma. Kontaktirajte nas i saznajte kako.