NAJBOLJI PREPARAT ZA LEPU I ZDRAVU KOŽU

Preparat za lepu i zdravu kožu

Svi smo svesni da koliko god se trudili, godine, stres, negativni uticaji štete koži i čine je manje lepom i zdravom. Ovo naročito pogađa lepši pol. Svaka žena želi da ima zdravu, elastičnu, hidriranu i mladoliku kožu. Naročito kada je u pitanju koža lica. Svi bi želeli da mogu da koriste neki preparat za lepu i zdravu kožu.

 

Iz tog razloga Sineks Medical je odlučio da na našem tržištu ponudi MONALISA dermalne filere.

MONALISA dermalni fileri su bogati supstancama koje se koriste za obnavljanje volumena i punoće kože, obraza, usana, vilice i drugih mesta. Kako starimo, naše ćelije kože polako gube sposobnost da proizvode više prirodnog kolagena, što smanjuje elastin u koži. Kolagen je jedna od onih retkih stvari koje zaista mogu da pomognu u postizanju podmlađenog izgleda. On deluje na jačanje kože zajedno sa drugim proteinom zvanim elastin i pomažu pri održavanju kože zategnutom. Proizvodnja kolagena počinje da usporava sa starenjem, a  to se dešava mnogo pre nego što mislite.

Starenje kreće mnogo ranije nego što mislimo

Već posle 25 godine proizvodnja kolagena opada, pa već nakon ovog perioda nije loše razmišljati o tome šta se može učiniti da ovaj proces što manje utiče na kožu. Svake godine starenja gubi se oko 1% kolagena.[i]

Glavni sastojak MONALISA dermalnih filera je hijaluronska kiselina, supstanca koja deluje kao magnet za vlažnost, pomažući ćelijama da je zadrže što je više moguće, tako da se vaša koža oseća hidrirano, ispunjeno i zdravo. Vezivanja vlage koje omogućava hijaluronska kiselina je izuzetno važno kada je u pitanju starenje kože. Dok smo mladi,  koža može zadržati vodu i zadržati uravnoteženu količinu vlage, ali starenjem gubi tu sposobnost. Rezultat je vidljivi gubitak čvrstoće, fleksibilnosti.

Hijaluronska kiselina – Sveti gral zdrave i lepe kože

Osim hidratacije hijaluronska kiselina utiče i na proizvodnju kolagena, zbog čega je veoma korisna u tretmanima podmlađivanje i ulepšavanja kože. Takođe revitalizuje spoljašnje površinske slojeve kože, pa koža izgleda mekše, glatkije i hidrirano. Ovo trenutno poboljšava izgled bora i drugih nepravilnosti na koži.

MONALISA dermalni fileri su bezbedni i jednostavni za upotrebu. Ergonomski dizajnirana šipka i ručka omogućuju ravnomernu raspodelu pritiska tokom ubrizgavanja kako bi se omogućio precizan i siguran tretman kako za pacijenta, tako i za doktora. Iz tog razloga omiljeno su sredstvo za rad u mnogim ordinacijama. Pored toga što daju odlične rezultate i ispunjuju želje klijenata koji su se odlučili na tretman, lekarima pruža lagodno manipulisanje i primenu ovih dermalnih filera.

MONALISA je preparat za lepu i zdravu kožu, koji dolazi u tri varijante u zavisnosti od potreba koje imate.

Monalisa Soft  je inovativan dermalni filer na bazi hijaluronske kiseline,  dizajniran za zaustavljanje starenja i vraćanje mladolikog izgleda kože. Monalisa Soft  je sjajno rešenje, koje smanjuje bore oko očiju i između obrva. Uklanjanje ovih neželjenih pojava, naročito kod žena u zreloj dobi, vraća samopouzdanje i sigurnost.

Monalisa Mild je namenski razvijen filer za borbu protiv perioralnog oticanja. Posebna svojstva hijaluronske kiseline čine vašu kožu ponovo glatkom, elastičnom i mladalačkom.

Monalisa Hard inovativni dodatak za tretman dubokih bora na bazi hijaluronske kiseline. Blagotvorna svojstva ovog aktivnog sastojka, toliko neophodna vašem telu, pomažu u dubokoj hidrataciji kože i vezivnog tkiva.

Svi ovi fantastični proizvodi našeg partnera, kompanije GENEOSS, nalaze se u ponudi i na našem tržištu zahvaljujući kompaniji Sineks Medical. Kontaktirajte nas i nabavite ovaj revolucionarni proizvod i u Vašoj ordinaciji.

Reference:

[i] Ganceviciene R, Liakou AI, Theodoridis A, Makrantonaki E, Zouboulis CC. Skin anti-aging strategies. Dermatoendocrinol. 2012;4(3):308–319. doi:10.4161/derm.22804

Pročitajte još

NAJBOLJE REŠENJE ZA SPORTSKE POVREDE

NAJBOLJE REŠENJE ZA SPORTSKE POVREDE

Profesionalni sportisti rizikuju povrede svaki put kada treniraju, vežbaju ili se takmiče. Stoga nije iznenađujuća statistika koja nam dolazi iz ...
Pročitaj više
plazma-obogacena-trombocitima

PLAZMA OBOGAĆENA TROMBOCITIMA – EFIKASNA TERAPIJA ŠIROKE PRIMENE

Autologni krvni proizvodi, naročito plazma obogaćena trombcitima, ulaze u sve veću upotrebu širom sveta kako bi olakšali i promovisali izlečenje ...
Pročitaj više
magicna indiba terapija

MAGIČNA INDIBA TERAPIJA – REŠITE SE BOLOVA NA PRIRODAN NAČIN

Napredak nauke omogućio je i medicini napredak u lečenju i tretiranju mnogih stanja koja su do skora bila teško ili ...
Pročitaj više
Celergen - preparat koji garantuje podmlađivanje i obnovu ćelija

KAKO ODRŽATI VITALNOST

Svi stare - to je neizbežan deo života. Postoje aspekti ovog procesa koje mi ne možemo da kontrolišemo i neki ...
Pročitaj više
Loading...