INDIBA - OPORAVAK SPORTISTA

oporavak sportista

Mnogi vrhunski sportisti veruju INDIBA brendu uređaja za fizioterapiju kako bi održali vrhunske performanse.

Vrhunski sportisti kao što je desetostruki šampion francuskog otvorenog prvenstva Rafael Nadal, petostruki svetski prvak ITU Triatlon Francisco Javier Gomez Noia i igrači čuvenog fudbalskog kluba Barcelona, reprezentacije i federacije uključujući i Kinu, su među onima koji koriste INDIBA proizvode.

Pošto su sportisti podložniji povredama zbog intenzivnog treninga i takmičenja, dostupnost brzih i efikasnih tretmana je od vitalnog značaja. Tretmani INDIBA ubrzavaju zaceljenje povreda. To omogućava sportistima da se urzano vrateeningu i takmičenju. Imamo slučajeve kada je tretman INDIBA produžio trajanje karijere profesionalnih sportista sa značajnim oporavkom od teških povreda.

INDIBA je izumitelj i pionir jedinstvene patentirane tehnologije – INDIBA Proionic Sistem, koji koristi frekvenciju od 448 kHz za INDIBA aktivnu ćelijsku terapiju. Sistem se primenjuje u akutnim, subakutnim i hroničnim fazama tretmana povreda pod brendom INDIBA Activ.

Kao tržišni lider već više od 34 godine, instalirano je oko 19.000 uređaja širom sveta, i lečeno je više od 120.000 pacijenata svakodnevno.

Naglašavajući važnost kliničkih istraživanja i kontinuiranog razvoja, INDIBA nastoji poboljšati svoje protokole lečenja i efikasnost lečenja i iskustva pacijenta.

photo_cerebellum-83

Za razliku od drugih tretmana, INDIBA je osim što je siguran i efikasan,  bezbolan proces. INDIBA gradi dugoročne odnose pune poverenja. Vlasnici INDIBA uređaja uživaju u prednostima kontinuiranog obrazovanja, ažuriranja i poslovne podrške.

Pročitajte još

A-PRP

A-PRP TRETMANI – SAVETI ZA PACIJENTE

Koje su patološke indikacije za lečenje Regen Lab A-PRP tretmanima? A-PRP ubrzava proces oporavka kod hroničnih i akutnih bolesti. Tendinopatije: ...
Pročitaj više
A-PRP TRETMANI

A-PRP TRETMANI

A-PRP je regenerativno rešenje koje efikasno ubrzava zaceljenje oštećenih tkiva, dok je hijaluronska kiselina (HA) inače glavna komponenta sinovijalne tečnosti ...
Pročitaj više

ESHRE KONVENCIJA 23-26. JUN – BEČ, AUSTRIJA

ESHRE konvencija će biti održana od 23-26. juna u Beču, Austrija. IQ Medical Ventures će predstaviti ExEm® penu zajedno sa ...
Pročitaj više
RegenExtracell BMC

REGENEXTRACELL BMC & GLUE SETOVI

RegenLab-ovi setovi za prikupljanje, pripremu i primenu preparata od sopstvenih matičnih ćelija iz koštane srži za regeneraciju koštano zglobnih struktura ...
Pročitaj više
Loading...