INDIBA - OPORAVAK SPORTISTA

oporavak sportista

Mnogi vrhunski sportisti veruju INDIBA brendu uređaja za fizioterapiju kako bi održali vrhunske performanse.

Vrhunski sportisti kao što je desetostruki šampion francuskog otvorenog prvenstva Rafael Nadal, petostruki svetski prvak ITU Triatlon Francisco Javier Gomez Noia i igrači čuvenog fudbalskog kluba Barcelona, reprezentacije i federacije uključujući i Kinu, su među onima koji koriste INDIBA proizvode.

Pošto su sportisti podložniji povredama zbog intenzivnog treninga i takmičenja, dostupnost brzih i efikasnih tretmana je od vitalnog značaja. Tretmani INDIBA ubrzavaju zaceljenje povreda. To omogućava sportistima da se urzano vrateeningu i takmičenju. Imamo slučajeve kada je tretman INDIBA produžio trajanje karijere profesionalnih sportista sa značajnim oporavkom od teških povreda.

INDIBA je izumitelj i pionir jedinstvene patentirane tehnologije – INDIBA Proionic Sistem, koji koristi frekvenciju od 448 kHz za INDIBA aktivnu ćelijsku terapiju. Sistem se primenjuje u akutnim, subakutnim i hroničnim fazama tretmana povreda pod brendom INDIBA Activ.

Kao tržišni lider već više od 34 godine, instalirano je oko 19.000 uređaja širom sveta, i lečeno je više od 120.000 pacijenata svakodnevno.

Naglašavajući važnost kliničkih istraživanja i kontinuiranog razvoja, INDIBA nastoji poboljšati svoje protokole lečenja i efikasnost lečenja i iskustva pacijenta.

photo_cerebellum-83

Za razliku od drugih tretmana, INDIBA je osim što je siguran i efikasan,  bezbolan proces. INDIBA gradi dugoročne odnose pune poverenja. Vlasnici INDIBA uređaja uživaju u prednostima kontinuiranog obrazovanja, ažuriranja i poslovne podrške.

Pročitajte još

Čelijska terapija

PREDNOSTI CELERGEN ĆELIJSKE TERAPIJE

Od svih poznatih koristi terapije ćelija, podmlađivanje i regeneracija su dva ključna procesa. Ćelijska regeneracija je najvažniji proces koji definiše ...
Pročitaj više

EDUKACIJA: PRIMENA HIJALURONSKIH FILERA MONALISA, 14.07.2019.

U specijalističkoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju - Ribnikar, 14.07.2019. održana je edukacija na temu: Primena hijaluronskih filera za doktore medicine ...
Pročitaj više
PRP procedure

A-PRP TRETMANI U SPORTSKOJ MEDICINI

A-PRP procedurama možemo potencijalno tretirati niz sportskih i akutnih povreda koje dovode do bolova u zglobovima, tetivama i ligamentima. Povrede ...
Pročitaj više

KOLEGIJUM BEL MEDIC 09.07.2019.

U Bel Medic bolnici 09.07.2019. održan je sastanak i radionica na temu Regenlab PRP ćelijske terapije i tretmana rana, i ...
Pročitaj više
Loading...