CELERGEN

ŠVAJCARSKI SUPLEMENT DOBIJEN OD RIBA IZ VELIKIH MORSKIH DUBINA

celergen

Celergen je ćelijski suplement protiv starenja pogodan za odrasle iznad 28 godina, koji brinu o svom zdravlju i žele da preduprede svakodnevni proces starenja. Celergen koji ima i antioksidativno dejstvo, sprečava prerano starenje, onemogućuje nastanak bolesti povezanih sa starenjem i pomaže u jačanju imunološkog sistema i opšteg zdravlja.

 

 

Za razliku od drugih ćelijskih terapija, koje uključuju injekcije, Celergen dolazi u obliku mekih gel kapsula koje se uzimaju oralno. Iako se suplementi uglavnom proizvode koristeći ekstremno visoku temperaturu, koja uništava mnoge hranljive sastojke u aktivnim sastojcima, Celergen koristi švajcarsku tehnologiju hladne ekstrakcije. Ovo garantuje da njegovi morski ćelijski ekstrakti ostvaruju najbolje moguće rezultate. Celergenovi bioaktivni sastojci vezuju se hemijski za peptide koji prate mikronutrijente kroz creva u krvni sistem, gde deluju obnavljajući i podmlađujući ćelije.

7845bfdde5b438b144f94b7c21a6bd4b

Celergen kapsule su proizvedene vrhunskom tehnologijom koja sprečava da se kapsule razgrade u stomaku, pod dejstvom želudačne kiseline, da bi se osiguralo da se aktivni sastojci i mikronutrijenti oslobađaju samo u tankom crevu zbog jače i učinkovitije apsorpcije.

 

Iako je Celergen relativno nov proizvod, njegovo dejstvo su potvrdile nezavisne kliničke studije sprovedene pre lansiranja proizvoda, koje je izvodio tim terapeuta, naučnika, medicinskih stručnjaka, gerontologa, istraživača i farmaceuta, koji su razvili Celergen i imaju više od 20 godina iskustva u istraživanju i razvoju suplemenata za ishranu. A i sama švajcarska proizvodnja svakako je garant kvaliteta. Proizvođač je svetski poznata firma Swiss Caps, koja ima proizvodne pogone svetske klase, globalne standarde kvaliteta i impresivne rezultate i reputaciju.

7e59b6_c617f7cf3b754b85853fdbd7cde7c3a5_mv2_d_2048_1366_s_2

Celergen nije lek, već́ suplement koji se uzima kao  dopuna svakodnevnoj ishrani. Preporučena doza je 1-2 tablete dnevno, najbolje 20 minuta pre doručka. Tretman traje od 3 od 6 meseci. Ukoliko se uzima sa lekovima potrebno je napraviti razmak od 4 sata. Što se tiče navikavanja na suplement Iskustva se razlikuju. U početku se može javiti osećaj pospanosti ili ubrzani rad metabolizma, što može dovesti do češćeg osećaja gladi. Povremeno može izazvati i zatvor. Kada se naše telo prilagodi, obično nakon 10 dana, osetićete sve benefite koje Celergen donosi. Za one koji veruju u borbu protiv biološkog starenja, Celergen može da pomogne u sprečavanju nastanka ili odlaganju progresije degenerativnih bolesti.

 

 

 

Pri konzumiranju suplementa ponekad se može javiti osećaj povišene temperature. Celergen je dodatak bogat proteinima i stoga zahteva da se pije puno vode. Pored toga, našem telu treba vremena da se prilagodi Celergenu. Ako se ovi simptomi i dalje nastave, smanjite dozu na nekoliko puta nedeljno. Naravno, doza se može postepeno povećavati kada korisnici počnu da se osećaju bolje i žele da imaju više koristi od pozitivnih rezultata Celergena.

Celergen-background

DEJSTVA CELERGENA

 • Više energije i vitalnosti

 

 • Lepši i mladalački izgled

 

 • Povećanje brzine metabolizma

 

 • Brži oporavak profesionalnih sportista

 

 • Smanjenje hroničnog bola u zglobovima

 

 • Kvalitetniji san i odmor

 

 • Bolje raspoloženje

 

 • Prevencija moždanih degenerativnih oboljenja

 

 • Niži glikemijski indeks i nivo šećera u krvi

 

 • Poboljšanje seksualnog nagona i potencije

 

 • Odlaganje biološkog starenja

Učinite pravu stvar za vaše zdravlje i mladalački izgled. Sineks Medical je obezbedio distribuciju Celergen tableta, Vaše je samo da nas kontaktirate.

Pročitajte još

Čelijska terapija

PREDNOSTI CELERGEN ĆELIJSKE TERAPIJE

Od svih poznatih koristi terapije ćelija, podmlađivanje i regeneracija su dva ključna procesa. Ćelijska regeneracija je najvažniji proces koji definiše ...
Pročitaj više

EDUKACIJA: PRIMENA HIJALURONSKIH FILERA MONALISA, 14.07.2019.

U specijalističkoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju - Ribnikar, 14.07.2019. održana je edukacija na temu: Primena hijaluronskih filera za doktore medicine ...
Pročitaj više
PRP procedure

A-PRP TRETMANI U SPORTSKOJ MEDICINI

A-PRP procedurama možemo potencijalno tretirati niz sportskih i akutnih povreda koje dovode do bolova u zglobovima, tetivama i ligamentima. Povrede ...
Pročitaj više

KOLEGIJUM BEL MEDIC 09.07.2019.

U Bel Medic bolnici 09.07.2019. održan je sastanak i radionica na temu Regenlab PRP ćelijske terapije i tretmana rana, i ...
Pročitaj više
Loading...