CELERGEN

ŠVAJCARSKI SUPLEMENT DOBIJEN OD RIBA IZ VELIKIH MORSKIH DUBINA

celergen

Celergen je ćelijski suplement protiv starenja pogodan za odrasle iznad 28 godina, koji brinu o svom zdravlju i žele da preduprede svakodnevni proces starenja. Celergen koji ima i antioksidativno dejstvo, sprečava prerano starenje, onemogućuje nastanak bolesti povezanih sa starenjem i pomaže u jačanju imunološkog sistema i opšteg zdravlja.

 

 

Za razliku od drugih ćelijskih terapija, koje uključuju injekcije, Celergen dolazi u obliku mekih gel kapsula koje se uzimaju oralno. Iako se suplementi uglavnom proizvode koristeći ekstremno visoku temperaturu, koja uništava mnoge hranljive sastojke u aktivnim sastojcima, Celergen koristi švajcarsku tehnologiju hladne ekstrakcije. Ovo garantuje da njegovi morski ćelijski ekstrakti ostvaruju najbolje moguće rezultate. Celergenovi bioaktivni sastojci vezuju se hemijski za peptide koji prate mikronutrijente kroz creva u krvni sistem, gde deluju obnavljajući i podmlađujući ćelije.

7845bfdde5b438b144f94b7c21a6bd4b

Celergen kapsule su proizvedene vrhunskom tehnologijom koja sprečava da se kapsule razgrade u stomaku, pod dejstvom želudačne kiseline, da bi se osiguralo da se aktivni sastojci i mikronutrijenti oslobađaju samo u tankom crevu zbog jače i učinkovitije apsorpcije.

 

Iako je Celergen relativno nov proizvod, njegovo dejstvo su potvrdile nezavisne kliničke studije sprovedene pre lansiranja proizvoda, koje je izvodio tim terapeuta, naučnika, medicinskih stručnjaka, gerontologa, istraživača i farmaceuta, koji su razvili Celergen i imaju više od 20 godina iskustva u istraživanju i razvoju suplemenata za ishranu. A i sama švajcarska proizvodnja svakako je garant kvaliteta. Proizvođač je svetski poznata firma Swiss Caps, koja ima proizvodne pogone svetske klase, globalne standarde kvaliteta i impresivne rezultate i reputaciju.

7e59b6_c617f7cf3b754b85853fdbd7cde7c3a5_mv2_d_2048_1366_s_2

Celergen nije lek, već́ suplement koji se uzima kao  dopuna svakodnevnoj ishrani. Preporučena doza je 1-2 tablete dnevno, najbolje 20 minuta pre doručka. Tretman traje od 3 od 6 meseci. Ukoliko se uzima sa lekovima potrebno je napraviti razmak od 4 sata. Što se tiče navikavanja na suplement Iskustva se razlikuju. U početku se može javiti osećaj pospanosti ili ubrzani rad metabolizma, što može dovesti do češćeg osećaja gladi. Povremeno može izazvati i zatvor. Kada se naše telo prilagodi, obično nakon 10 dana, osetićete sve benefite koje Celergen donosi. Za one koji veruju u borbu protiv biološkog starenja, Celergen može da pomogne u sprečavanju nastanka ili odlaganju progresije degenerativnih bolesti.

 

 

 

Pri konzumiranju suplementa ponekad se može javiti osećaj povišene temperature. Celergen je dodatak bogat proteinima i stoga zahteva da se pije puno vode. Pored toga, našem telu treba vremena da se prilagodi Celergenu. Ako se ovi simptomi i dalje nastave, smanjite dozu na nekoliko puta nedeljno. Naravno, doza se može postepeno povećavati kada korisnici počnu da se osećaju bolje i žele da imaju više koristi od pozitivnih rezultata Celergena.

Celergen-background

DEJSTVA CELERGENA

 • Više energije i vitalnosti

 

 • Lepši i mladalački izgled

 

 • Povećanje brzine metabolizma

 

 • Brži oporavak profesionalnih sportista

 

 • Smanjenje hroničnog bola u zglobovima

 

 • Kvalitetniji san i odmor

 

 • Bolje raspoloženje

 

 • Prevencija moždanih degenerativnih oboljenja

 

 • Niži glikemijski indeks i nivo šećera u krvi

 

 • Poboljšanje seksualnog nagona i potencije

 

 • Odlaganje biološkog starenja

Učinite pravu stvar za vaše zdravlje i mladalački izgled. Sineks Medical je obezbedio distribuciju Celergen tableta, Vaše je samo da nas kontaktirate.

Pročitajte još

A-PRP

A-PRP TRETMANI – SAVETI ZA PACIJENTE

Koje su patološke indikacije za lečenje Regen Lab A-PRP tretmanima? A-PRP ubrzava proces oporavka kod hroničnih i akutnih bolesti. Tendinopatije: ...
Pročitaj više
A-PRP TRETMANI

A-PRP TRETMANI

A-PRP je regenerativno rešenje koje efikasno ubrzava zaceljenje oštećenih tkiva, dok je hijaluronska kiselina (HA) inače glavna komponenta sinovijalne tečnosti ...
Pročitaj više

ESHRE KONVENCIJA 23-26. JUN – BEČ, AUSTRIJA

ESHRE konvencija će biti održana od 23-26. juna u Beču, Austrija. IQ Medical Ventures će predstaviti ExEm® penu zajedno sa ...
Pročitaj više
RegenExtracell BMC

REGENEXTRACELL BMC & GLUE SETOVI

RegenLab-ovi setovi za prikupljanje, pripremu i primenu preparata od sopstvenih matičnih ćelija iz koštane srži za regeneraciju koštano zglobnih struktura ...
Pročitaj više
Loading...