448 kHz JE PRAVA FREKVENCIJA ZA VAŠE ZDRAVLJE

448kHz je prava frekvencija

Lečenje radiofrekvencijom je postupak koji sve više dobija na popularnosti u mišićno-koštanoj rehabilitaciji zbog svoje efikasnosti u ubrzavanju zarastanja tkiva. Terapije bazirane na ovoj metodi stimulacije oporavka daju zadovoljavajuće rezultate u regeneraciji traumatskih i degenerativnih oštećenja tkiva.

Ubrzanje oporavka od povrede je u skladu sa potenciranjem ćelijskih pojava uključenih u regenerativne procese. Rezultati studija pokazuju da ponovljena stimulacija sa kratkim impulsima od 448 kHz, promoviše proliferaciju matičnih ćelija belog masnog tkiva (ADSC, eng.). Takav proliferativni odgovor uključuje stimulaciju napredovanja ćelijskog ciklusa i posreduje u regulaciji signalnog puta kitoze regulisane mitogenom-aktivirane proteinske kenaze.

Može se pretpostaviti da se u tretmanu INDIBA Activ uređajem na 448 kHz, neaktivne matične ćelije prisutne u oštećenim tkivima mogu stimulisati da uđu u proliferativne faze ćelijskog ciklusa, čime se pokreće proces obnove matičnih ćelija, što dovodi do obnove tkiva.

Procedura INDIBA uređajima je neinvazivna. Uređaj se koristi sa kremom specijalno dizajniranom za ovaj sistem, koja poboljšava efikasnost lečenja. Aplikacija kreme je prijatna, opuštajuća i umirujuća. INDIBA optimizuje jonsku razmenu i uravnotežuje električni potencijal tkiva, pri čemu uzrokuje i površinsko i dubinsko dejstvo.

Pročitajte još

NAJBOLJE REŠENJE ZA SPORTSKE POVREDE

NAJBOLJE REŠENJE ZA SPORTSKE POVREDE

Profesionalni sportisti rizikuju povrede svaki put kada treniraju, vežbaju ili se takmiče. Stoga nije iznenađujuća statistika koja nam dolazi iz ...
Pročitaj više
plazma-obogacena-trombocitima

PLAZMA OBOGAĆENA TROMBOCITIMA – EFIKASNA TERAPIJA ŠIROKE PRIMENE

Autologni krvni proizvodi, naročito plazma obogaćena trombcitima, ulaze u sve veću upotrebu širom sveta kako bi olakšali i promovisali izlečenje ...
Pročitaj više
magicna indiba terapija

MAGIČNA INDIBA TERAPIJA – REŠITE SE BOLOVA NA PRIRODAN NAČIN

Napredak nauke omogućio je i medicini napredak u lečenju i tretiranju mnogih stanja koja su do skora bila teško ili ...
Pročitaj više
Celergen - preparat koji garantuje podmlađivanje i obnovu ćelija

KAKO ODRŽATI VITALNOST

Svi stare - to je neizbežan deo života. Postoje aspekti ovog procesa koje mi ne možemo da kontrolišemo i neki ...
Pročitaj više
Loading...
[/vc_column][/vc_row]