Tajna mladalačke kože

Kako starimo naša koža gubi tonus i elastičnost i pojavljuju se bore. Nedovoljno sna, ubrzan tempo života, stres i preterana izloženost suncu su takođe faktori koji doprinose da koža izgleda starije. Ovo se dešava jer koža vremenom sadrži sve manje kolagena.

Kolagen je protein koji je prisutan u svim delovima našeg tela, u tkivima i organima. Njegove glavne funkcije su održavanje kože, tetiva i hrskavice. Kolagen je protein koji čini da naša koža bude čvrsta i zategnuta. Zbog toga povećan nivo kolagena može pomoći koži da izgleda, ali i da se oseća mlađe.

Revolucionarni tretman

PRP inekcije stimulišu povećanje proizvodnje kolagena i samim tim koža ponovo počinje da izgleda mlađe i zategnutije.

PRP je revolucionarni tretman koji dramatično može da promeni izgled kože. Pre svega, PRP terapija je neinvazivna, efikasna i bezbedna. Deluje tako što pomaže da se poveća proizvodnja kolagena, čime se odmah smanjuje izgled bora, učvršćuje se koža i trenutno poboljšava njen tonus. Još jedna stvar koja PRP tretman čini revolucionarnim je to što su sa povećanjem proizvodnje kolagena rezultati vidljivi odmah, ali i činjenica da oni vremenom nastavljaju da se poboljšavaju, kako vaše telo obnavlja sopstvenu zalihu kolagena.

Brzi i dugoročni rezultati

Nijedan drugi tretman lica ne može da se pohvali i trenutnim i dugoročnim rezultatima kao što je to slučaj sa PRP tretmanom. Još jedna prednost PRP terapije za podmlađivanje je to što ne zahteva mnogo vremena, rezultati su vidljivi odmah i to posle samo jednog tretmana.

PRP ili plazma bogata trombocitima je zapravo krvna plazma koja sadrži koncentrisanu količinu trombocita, kao i druge vitalne faktore rasta. Trombociti su važni jer sadrže bioaktivne i signalne proteine, kao i faktore rasta. Bioaktivni ili lekoviti proteini su ono što popravlja i regeneriše tkivo. Ovo je posebno efikasno stimulisanju zarastanja i reparacije ćelija, kao i u razvoju novih krvnih sudova. Uloga signalnih proteina je da zapravo pozivaju matične ćelije u željeno područje da pomognu u regeneraciji tkiva.

Tokom tretmana, uzima se mala količina krvi pacijenta, a zatim se ubacuje u centrifugu dok se trombociti ne odvoje od krvi. Plazma bogata trombocitima se zatim ubrizgava u kožu pacijenta kako bi pomogla zaglađivanje bora i započela regeneracija kože kroz povećanu proizvodnju kolagena. Ovo rezultira trenutnim i dugotrajnim efektima koji su jedinstveni za PRP.

Prednosti koje dobijate od terapije plazmom bogate trombocitima uključuju povećanje prirodnog stvaranja kolagena u vašoj koži, regeneraciju vezivnog tkiva, povećanu debljinu kože i zatezanje kože.

Zajedno možemo da pomognemo vašim klijentima da vrate svojoj koži mladalački sjaj i zategnutost. Kontaktirajte nas, tu smo da odgovorimo na sva vaša pitanja o Regen Lab proizvodima.