MONALISA – DERMALNI FILERI SA HIJALURONSKOM KISELINOM

dermalni fileri

Sa vizijom da preraste u jedno od vodećih svetskih preduzeća u oblasti proizvodnje medicinskih proizvoda, GENOSS Co. se od svog osnivanja neprestano razvija u duhu poštovanja prema ljudskom životu. Kroz tehnološke inovacije, napravili su veliki skok na globalno tržište biotehnologije, koje se brzo menja i veoma je konkurentno. Dermalni fileri koje Vam predstavljamo su jedan od njihovih najboljih proizvoda.

Sineks medical sa ponosom može da istakne kompaniju GENOSS kao jednog od svojih  partnera. Potrudili smo se da obezbedimo za Vas najkvalitetnije proizvode našeg partnera, MONALISA dermalne filere sa hijaluronskom kiselinom. 

MONALISA dermalni fileri sa hijaluronskom kiselinom zadržavaju efekat odličnog volumena već u početnom periodu procedure i vremenom se prirodno razgrađuju.

MONALISA sadrži prirodnu supstancu, hijaluronsku kiselinu i namenjena je momentalnom poboljšanju bora. Hijaluronska kiselina je GENOSS-ov originalni  proizvod. Granulirana umrežena hijalruronska kiselina trenutno poboljšava stanje bora i ima visoku bio-kompatibilnost. 

Hijaluronska kiselina je glikozaminoglikan, koji je zapravo protein koji se prirodno nalazi u koži. Naučne studije su pokazale da hijaluronska kiselina pomaže u poboljšanju hidratacije kože i proizvodnji kolagena, bori se protiv slobodnih radikala, održava elastičnost kože, a čak ima antibakterijska i antiupalna svojstva koja pomažu kod zarastanja rana. 

MONALISA-ina potisna šipka i ručka su dizajnirani da omoguće korisniku da je upotrebljava sa što manje napora. Dizajn ručke je razvijen tako da odgovara različitim veličinama ruku i sprečava klizanje.

Zašto MONALISA?

 

1. Efekat i održavanje volumena

Čestice hijaluronske kiseline jednake veličine sa optimalnom viskoelastičnošću mogu zadržati dugotrajni volumen.

2. Dermalni fileri su bezbedni za upotrebu

MONALISA je sigurna za upotrebu kod pacijenata zbog niskog nivoa endotoksina i u suštini ne sadrži BDDE[1] ostatak.

3. Jednostavno proceduralno rukovanje

Ergonomski dizajnirana šipka i ručka omogućuju ravnomernu raspodelu pritiska tokom ubrizgavanja kako bi se omogućio precizan i siguran tretman kako za pacijenta, tako i za doktora.

4. Hijaluronska kiselina visoke čistoće

GENOSS sprovodi strog sistem kontrole kvaliteta kroz direktno uključivanje u celi proces proizvodnje od osnovnog materijala hijaluronske kiseline do finalnog proizvoda. 

5. Globalni standard kontrole kvaliteta

Da bi se garantovao kvalitet MONALISA proizvoda, GENOSS strogo ispunjava i zadovoljava uslove međunarodnih propisa o kvalitetu, uključujući KGMP, ISO 13485 i ISO 9001.

 


[1] BBDE – 1,4-butandiol diglicidil etar (BDDE) je hemijsko sredstvo za unakrsno vezivanje koje proizvodi hijaluronsku kiselinu u obliku gela.BDDE ostatak ne sme prelaziti 2ppm. U MONALISA-i, BDDE ostatak nije bio detektovan.

Sertifikaciono telo DOO Pancert Novi Sad obnovilo je Sertifikat za primenu sistema menadžmenta kvaliteta u skladu sa standardima SRPS ISO 9001:2015 za veletrgovinu medicinskim sredstvima.

LISTA ORDINACIJA

 1. Ribnikar Ordinacija – Beograd  ordinacijaribnikar.com
 2. Atlas bolnica – Beograd  atlasklinika.com
 3. Elenoro klinika – Beograd  elenoroclinic.rs
 4. Timeless Beauty – Beograd  plasticsurgery.rs
 5. Matijašević Estetik – Beograd  matijasevic.rs
 6. Azanjac Estetic – Kragujevac  facebook.com/azanjacestetik   www.instagram.com/azanjac_estetik
 7. Sava Surgery – Niš    facebook.com/Sava-Surgery
 8. Sava Surgery bolnica (Hotel Niški cvet) – Niš Kej 29. decembar
 9. Gracia Medika – Beograd   graciamedika.com
 10. Diona – Beograd diona.rs
 11. Medic One Hospital – Beograd medicone.rs

PARTNERI:

Amoy Diagnostics

AMOY DIAGNOSTICS

Amoy Diagnostics Co., Ltd. - AmoyDx se fokusira na molekularnu dijagnostiku za preciznu medicinu u onkologiji. Kao nezavisni vlasnik prava ...
Pročitaj više

REGENLAB

RegenLab - istraživački orijentisana švajcarska kompanija za razvoj humane biotehnologije Kompanija Sineks Medical sa ponosom predstavlja svog evropskog partnera, porodičnu ...
Pročitaj više
INDIBA ACTIV UREĐAJ

INDIBA

INDIBA, S.A. čije je sedište u Barseloni (Španija), je inovativna kompanija specijalizovana za projektovanje, proizvodnju i distribuciju profesionalnih uređaja za medicinu, ...
Pročitaj više

CELERGEN – Napredna terapija švajcarskog ćelijskog suplementa u mekim gel kapsulama

JEDINI ŠVAJCARSKI SUPLEMENT DOBIJEN OD RIBA IZ VELIKIH MORSKIH DUBINA Starenje je neizbežno, ali sada sa najnaprednijom ćelijskom terapijom starenje ...
Pročitaj više
Loading...