INDIBA

INDIBA, S.A. čije je sedište u Barseloni (Španija), je inovativna kompanija specijalizovana za projektovanje, proizvodnju i distribuciju profesionalnih uređaja za medicinu, fizikalnu terapiju i estetiku. Njena visokotehnološka oprema je neinvazivno rešenje najčešćih problema estetske medicine, plastične hirurgije, dermatologije, sportske medicine, fizikalne terapije i lepote.

Više od 40 godina iskustva dovelo je do preko 170 naučnih publikacija i 4 doktorske disertacije, čime je demonstrirana efikasnost i rezultati koje su profesionalci postigli pomoću opreme INDIBA.

INDIBA ACTIV UREĐAJ

INDIBA® Activ

INDIBA® Activ Cell Therapy je medicinski patentirani sistem svetske klase, kome veruju vodeći profesionalni sportski timovi, bolnice i klinike širom sveta. Indiba terapija pomaže ubrzavanju prirodnih mehanizama zarastanja tkiva. Naši INDIBA® Activ protokoli zasnovani su na dokazima i njegovom jedinstvenom Proionic sistemu aktivne ćelijske terapije, koji je veoma koristan za stanja koja izazivaju akutni bol, upalu, artritis, tendinitis i hronične muskuloskeletne poremećaje. Takođe je aktivan i u uklanjanju celulita, mršavljenju, kao i u estetskoj medicini. Glavna prednost INDIBA® Activ terapije je u specifičnoj frekvenciji rada aparata na 448Khz. Prema statističkom istraživanju, dnevno se sprovede više od 100.000 tretmana širom sveta. Aktivnu ćelijsku terapiju INDIBA® preporučuje veliki broj elitnih sportista širom sveta za brži oporavak i sprečavanje budućih povreda.

INDIBA:

 • Promoviše proliferaciju matičnih ćelija
 • Smanjuje bol i zapaljenje
 • Olakšava mobilizaciju
 • Povećava lokalnu cirkulaciju
 • Olakšava grčenje mišića
 • Regeneriše tkivo
 • Ubrzava isceljenje tkiva

INDIBA® Deep Beauty

U oblasti neinvazivne estetske medicine, INDIBA® Deep Beauty je prvi regenerator kože putem električnog prenosa, postajući jedina tehnologija koja optimizuje jonsku razmenu i uravnotežuje električni potencijal tkiva, uzrokujući površinsko i dubinsko dejstvo. Povećava lepotu kože spolja, regeneriše, učvršćuje i eliminiše mlitavost iznutra.

Sistem veštački povećava temperaturu ćelija tako da ćelije dobijaju više kiseonika i hranljivih sastojaka i koriste ih za regeneraciju tkiva zahvaljujući efektu koncentracije jona u membrani ćelija. U stvari, Indiba je jedina trenutno dostupna tehnologija čija je frekvencija isključivo pogodna za mobilizaciju jona kroz ćelijsku membranu.

Indiba activ tretman

Na taj način, sa ovim jedinstvenim tretmanom, vaša koža dobija tri važne prednosti zahvaljujući kombinaciji različitih energija i temperature: biostimulacija (aktivacija metabolizma, kolagen i fibroblasti) + mikrocirkulacija (ubrzavanje metabolizma, protok krvi i drenaža) + hiperaktivacija (detoksikacija tkiva , uklanjanje masti i regeneracija kolagena).

Uređaj radi sa provodljivom kremom specijalno dizajniranom za ovaj Proionic sistem, poboljšavajući efikasnost lečenja, a profesionalci koji to rade su posebno obučeni. Osim toga, aplikacija je prijatna, opuštajuća i umirujuća,   uvek pružajući osećaj zadovoljstva.

Indiba krema za tretman

INDIBA® Deep Care

INDIBA®Deep Care koristi revolucionarnu novu patentiranu radiofrekventnu tehnologiju za regeneraciju tkiva tela i kože. Proionic radiofrekvencija stimulišei aktivira telesna tkiva da se ponašaju na optimalnom nivou. Promoviše brzu i duboku regeneraciju tkiva sa vidljivim rezultatima već od prve sesije u sledećim područjima: post hirurške intervencije, zatezanje kože, podizanje tonusa mišića, smanjenje celulita.

Indiba activ lecenje

INDIBA®Deep Care kod porodilja poboljšava protok krvi i kiseonika kroz tkivo tela, podstičući regeneraciju ćelija i ubrzavajući metabolizam, pomaže da izgubite težinu. Sa poboljšanjem protoka kiseonika, masne ćelije brzo gube volumen, otpadni proizvodi i toksini se izbacuju iz organizma, a zadržavanje tečnosti se smanjuje. Hiperaktivacija tela takođe povećava sintezu kolagena i elastina, pomažući vašoj rastegnutoj koži da povrati svoju elastičnost.

INDIBA® sistem omogućava brzo ublažavanje bolova i značajna poboljšanja u metabolizmu ćelija, donoseći novi nivo iskustva pacijenata. Pacijenti doživljavaju brzo ublažavanje bola i značajna poboljšanja u metabolizmu ćelija.

GDE SE LEČITI?

 1. FIZIO TIM – Milentija Popovića 5v, Beograd  www.fizio-tim.com
 2. SPORT MEDICAL ALLIANCE – Kirovljeva 15, Beograd   www.sportmedicalalliance.rs
 3. ZAVOD ZA MEDICINU I SPORT – Kneza Višeslava 72, Beograd    www.rzsport.gov.rs
 4. RHEUMA PRAXIS – Mihaila Avramovića 1, Beograd  www.rheumapraxa.com
 5. GALETIĆ – Kosta Racina 38, Novi Sad   www.drgaletic.rs
 6. REHABILITY.RS – Sekereš Lasla 39, Subotica   www.rehability.rs
 7. FIZIO AKTIV – Kosančićeva 74, Kruševac   www.fizioaktiv.co.rs
 8. GUBERINIĆ – 13. jula, Podgorica, Crna Gora   www.fizioterapeutskicentar.me
 9. BEL MEDIC – Kneginje Zorke 7, Beograd   www.belmedic.rs
 10. FIZIO PG – Jelena Ćetkovića 35, Podgorica   www.fiziopg.me
 11. PELOID – Svetozara Markovića 45, Beograd   www.lekovitoblato.com

PARTNERI

 1. FK PARTIZAN – Beograd  http://www.partizan.rs
 2. FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE   www.fss.rs

PARTNERI:

Amoy Diagnostics

AMOY DIAGNOSTICS

Amoy Diagnostics Co., Ltd. - AmoyDx se fokusira na molekularnu dijagnostiku za preciznu medicinu u onkologiji. Kao nezavisni vlasnik prava ...
Pročitaj više

REGENLAB

RegenLab - istraživački orijentisana švajcarska kompanija za razvoj humane biotehnologije Kompanija Sineks Medical sa ponosom predstavlja svog evropskog partnera, porodičnu ...
Pročitaj više
INDIBA ACTIV UREĐAJ

INDIBA

INDIBA, S.A. čije je sedište u Barseloni (Španija), je inovativna kompanija specijalizovana za projektovanje, proizvodnju i distribuciju profesionalnih uređaja za medicinu, ...
Pročitaj više

CELERGEN – Napredna terapija švajcarskog ćelijskog suplementa u mekim gel kapsulama

JEDINI ŠVAJCARSKI SUPLEMENT DOBIJEN OD RIBA IZ VELIKIH MORSKIH DUBINA Starenje je neizbežno, ali sada sa najnaprednijom ćelijskom terapijom starenje ...
Pročitaj više
Loading...