CELERGEN - Napredna terapija švajcarskog ćelijskog suplementa u mekim gel kapsulama

JEDINI ŠVAJCARSKI SUPLEMENT DOBIJEN OD RIBA IZ VELIKIH MORSKIH DUBINA

Starenje je neizbežno,

ali sada sa najnaprednijom ćelijskom terapijom

starenje može biti značajno

usporeno.

UNUTRAŠNJA LEPOTA VIDLJIVA SPOLJA

Izvanredni kozmetički rezultati nakon samo 4 nedelje upotrebe.

ŠVAJCARSKO ISTRAŽIVANJE I GARANCIJA KVALITETA

Celergen predstavlja suplement koji je u potpunosti u skladu sa strogim međunarodnim standardom Dobre Proizvođačke Prakse, EU sertifikatom i TQM.

ĆELIJSKA TERAPIJA

Ćelijska terapija, danas, pomaže u borbi protiv starenja i održavanju mladosti, energije i vitalnosti.

NAPREDNA TERAPIJA ŠVAJCARSKOG ĆELIJSKOG SUPLEMENTA U MEKIM GEL KAPSULAMA

 

Celergen je snažan, višenamenski sistem ćelijske terapije čiji je cilj zaustavljanje i prevencija starenja, popravljanje, održavanje, obnavljanje i rehabilitacija ćelija koje se postižu bez obzira na godine.

Bez upotrebe inekcija, Celergen vam nudi ćelijsku terapiju u mekim gel kapsulama proizvedenim pomoću švajcarske tehnologije hladne ekstrakcije DNK (Dezoksiribonukleinska kiselina). Celergen je klinički ispitan i sadrži moćne kapsulirane sastojke morskih (ribljih) ćelijskih ekstrakata DNK koji su poznati po svojim izuzetnim svojstvima u podmlađivanju i regeneraciji i antioksidativnim karakteristikama što dovodi do ogromne energije, pojačane vitalnosti i trajne lepote.

Istraživan i razvijen od strane prestižnih švajcarskih, francuskih i nemačkih anti aging eksperata, ćelijskih terapeuta, gerontologa, bioetehnoloških hemičara, naučnika i farmaceutskih profesionalaca Celergen je snažan, višenamenski sistem ćelijske terapije koji pomaže u izgradnji i prevenciji, obnovi i saniranju vašeg tela bez obzira na godine.

NAUKA U SLUŽBI CELERGEN-A

 

Celergen filozofija u kapsuli sadrži transformativnu moć ćelijske terapije čiji je cilj buđenje uspavanih ćelija u ljudskom organizmu, kao i stimulisanje rasta i aktivnosti postojećih tkiva, povezivanje i obnavljanje starih ili ćelija sa lošom funkcijom.

Sastojci Celergena obuhvataju ĆELIJSKI KOMPLEKS BIOLOŠKE DNK RIBA IZ MORA, POLIMERE AMINO KISELINA, MOLEKULE KOLAGENA I HIDRO MN POLIMERE KISELINA koji su sinergetski izmešani tako da pomažu povratku zategnute, mladalačke kože za kojom žudimo.

ĆELIJSKI KOMPLEKS BIOLOŠKE DNK RIBA IZ MORSKIH DUBINA

 

Nakon intenzivnog istraživanja švajcarski, francuski i nemački naučnici koji rade na Celergen-u su u ribama velikih morskih dubina otkrili snažna anti aging svojstva protiv starenja. Angažovali su snagu ovog podvodnog blaga u formuli ĆELIJSKOG KOMPLEKSA BIOLOŠKE DNK RIBA IZ MORA. Proizvodi od najkvalitetnijih morskih riba primenom ekskluzivno patentirane Celergen tehnologije zasnovane su na ekstrakciji biološke DNK. Vrhunska tehnologija ekstrakcije sprečava depolimerazaciju aktivnih sastojaka i daje garantovanu moć proizvodu.

Visok stepen polimerizacije ĆELIJSKOG KOMPLEKSA BIOLOŠKE DNK omogućava prodor u ćelije gde ostaje biološki aktivan. ĆELIJSKI KOMPLEKS BIOLOŠKE DNK je takođe vrhunski antioksidant koji je specijalno kreiran kao zaštitno sredstvo od oksidativnog opterećenja ćelija. Pored lekovitih svojstava, klinički je dokazano da je Celergen veoma efikasan u nadoknadi energije i kondicije kod sportista i kao takav predstavlja savršeni dodatak u ishrani oporavka.

DODATNI SASTOJCI

 

 • lutein
 • ekstrakt kožice grožđa
 • koenzim Q10
 • selen (u organskom obliku)

KORIŠĆENJEM CELERGENA POSTIŽU SE SLEDEĆI REZULTATI

 • Stimulacije određenih ćelija koje se odnose na hronični umor,
  gojaznost, artritis, astmu, degenerativne bolesti mozga, osteoporozu,
  seksualnu disfunkciju, impotenciju i druge bolesti metabolizma
 • Povećanje nivoa životne snage i energije
 • Poboljšanje seksualnog nagona i potencije uz izdržljivost i vitalnost
 • Povećanje seksualnog zadovoljstva
 • Smanjenje sindroma predmenopauze i odlaganje menopauze
 • Poboljšanje budnosti i uma
 • Poboljšanje cirkulacije
 • Revitalizacija imunog sistema i odbrambenih mehanizama
 • Vidno povećanje teksture, sjaja i blistavosti tena
 • Maksimalna regeneracija i hidratacija kože
 • Povećanje brzine metabolizma

PARTNERI:

Amoy Diagnostics

AMOY DIAGNOSTICS

Amoy Diagnostics Co., Ltd. - AmoyDx se fokusira na molekularnu dijagnostiku za preciznu medicinu u onkologiji. Kao nezavisni vlasnik prava ...
Pročitaj više

REGENLAB

RegenLab - istraživački orijentisana švajcarska kompanija za razvoj humane biotehnologije Kompanija Sineks Medical sa ponosom predstavlja svog evropskog partnera, porodičnu ...
Pročitaj više
INDIBA ACTIV UREĐAJ

INDIBA

INDIBA, S.A. čije je sedište u Barseloni (Španija), je inovativna kompanija specijalizovana za projektovanje, proizvodnju i distribuciju profesionalnih uređaja za medicinu, ...
Pročitaj više

CELERGEN – Napredna terapija švajcarskog ćelijskog suplementa u mekim gel kapsulama

JEDINI ŠVAJCARSKI SUPLEMENT DOBIJEN OD RIBA IZ VELIKIH MORSKIH DUBINA Starenje je neizbežno, ali sada sa najnaprednijom ćelijskom terapijom starenje ...
Pročitaj više
Loading...